Do Nela ! - prosze Cie pomoż mi

Wybrane tematy:
fundusz a spokrewniona rodzina zastętcza Art.209 a obcokrajowiec bez adresu cofniecie zatrzymania prawa jazdy Zwrot z US części kwoty tytułu wykonawczego Zgłoszenie do BIG KRZ - wniosek o założenie konta podmiotu i co dalej?
~~nela

Re: Do Nela ! - prosze Cie pomoż mi

Post autor: ~~nela »

wiec teraz to co masz na nowym zaświadczeniu w pkt. 4 podziel na 2 i to co wyjdzie odejmij od zasądzonych alimentów wychodzi 15,50 tyle powinna dostać w sierpniu i we wrześniu a tak wogóle to to zaświadczenie jest błędne bo nie moze być takich dopisków ze poszło na ops tylko ma wykazać czy przekazał coś wierzycielce
~malgo

Post autor: ~malgo »

wtrące się, może nie mam racji, ale jeżeli na zaświadczeniu jest bezskuteczność - nie, to czy należy się zaliczka
~~nela

tak bo to jest tylko częściowa skuteczność jak widac....chociaż obawiam sie ze już prędzej moze było coś namieszane
~Madzia

Post autor: ~Madzia »

aha rozumiem
ale on napisal ze bezskutecznosc : nie - czyli mimo wszystko to mam ta kwote z 4 pkt, podzielic na 2 czyli 189:2= 94,50 odejmuje od zasadzonych 110-94,5= 15.50 czyli tyle powinna dostac dobrze zrozumialam ?
czyli teraz mam uchylic te decyzje ktora jest wystawiona na sierpien i wrzesien przyznac nowe kwoty i decyzja o nie naleznie pobranej = odsteki tak ?
z gory dzieki - jestes wielka
~~nela

dokładnie tak ale jak dla mnie to to zaświadczenie jest błędne bo powinna w takim razie widnieć tylko kwota z pkt.a i 4 b ic powinno zniknąć albo zapis przekazane ops
~Madzia

wiesz co u mnie czasem na innych zaswiadczeniech tak jest napisane np. splata zadluzenia wobe ops-u , i to od innych komornikow ( wielkopolska) , z gory za wszystko dziekuje bardzo i pozdrawiam :)
~Madzia

a czy te kwote 189 jak dzilele na 2 i mam 94,50 nie trzba jeszcze raz podzielic na dwoje dzieci 94,5 :2 = 47,50 i to odejmuje od 110 mam 63,50 na kzade dziecko na sierpien i wrzesien ? czy juz calkiem to pomylilam
~~nela

tak tak dzielisz jeszcze na dwoje dzieci i to odejmujesz od zasądzonych aliemntów
~Madzia

dzieki jestes wieka , pozdrawiam :)
ODPOWIEDZ