do użytkowników forum ops - HYdE PaRK

Strona 3 z 10    [ Posty: 92 ]

Napisano: 02 cze 2009, 12:03

Korkociąg!
Bardzo Cię proszę!
Nie wycieraj sobie mną buzi. Ani to honorowe, ani godne.
Jeśli Ci przeszkadza, ze ktoś nie jest tak przesiąknięty jadem jak Ty to wyjdź na ulicę i sobie pokrzycz:)
Bo wszystko fajnie, ale obrażać sie nie pozwolę!
I jeszcze pytanie: Czy Twój nick nie jesr wyrazem jakiejś obsesji:)?
~korek

Napisano: 02 cze 2009, 12:32

hehehehe...... Dobre, dobre..... korek jesteś super!!!
~ola

Napisano: 02 cze 2009, 12:54

Do Korka i fanów

Korek osoby o podobnej to twojej postawie do życia zwyczaninie nie mają honoru i godności. Fakt, teoretycznie można spotkać nawet honorową świnię Ale tylko teoretycznie...
~sprawiedliwy

Napisano: 02 cze 2009, 14:43

sprawiedliwy to ty nie jesteś. Twoja wypowiedź to nadinterpretacja. Jak można na podstawie wpisanych tu kilku zdań tak osądzać ludzi. Pewnie tylko na to Cię stać.
~Lena

Napisano: 02 cze 2009, 21:25

Podobnie jak Sprawiedliwy mam taki dar, co się nazywa \"intuicja internetowa\". Zwyczajnie wiem, co autor miał na myśli i jaki system wartości reprezentuje. Wystarczy mieć tę intuicję i poznać treść kilku wypowiedzi internauty w których pojawiają się słowa klucze, by wiedzieć kim jest. Dla mnie broniący PRL BIS to albo głupki albo świnie, które czerpią profity z tego nowego wspaniałego świata PRL BIS po 4 czerwca owego roku. CNU, czyli co należało udowodnić ;)
~korkociąg

Napisano: 03 cze 2009, 0:32

to Ty Korkociąg niby w którą stronę wiejesz, bo nie bardzo pojmuję, albo lepiej z której półki jesteś?
~ja

Napisano: 08 cze 2009, 13:38

Tak trzymaj
~gocha

Napisano: 08 cze 2009, 14:20

... z całej siły i nie wypuść.
~zibi

Napisano: 09 cze 2009, 18:45

trzymaj swojego i nie puszczaj hehe
~do zibi

Napisano: 10 cze 2009, 15:35

buhaha