dochód za ostatnie trzy miesiące 3600 eur
przeliczam całą kwotę na dzień 30 czerwca czyli 36O0?
dochód euro
-
- Praktykant
- Zajmuję się: dodatki mieszkaniowe
- Kontakt:
-
- Praktykant
- Kontakt:
Re: dochód euro
proszę może ktoś podpowie,
dochód za ostanie trzy miesiące maj, czerwiec , lipiec po 1200 EUR miesięcznie .
Czy z NBP biorę z tabeli ostatni dzień każdego miesiąca, a potem zliczam w łączną kwotę ?
dochód za ostanie trzy miesiące maj, czerwiec , lipiec po 1200 EUR miesięcznie .
Czy z NBP biorę z tabeli ostatni dzień każdego miesiąca, a potem zliczam w łączną kwotę ?
-
- VIP
- Zajmuję się: DM DE
- Kontakt:
Zdania są tu podzielone w tej kwestii. Niektórzy przeliczają na dzień wydania decyzji.Michał pisze: dzisiaj, 9:14 proszę może ktoś podpowie,
U mnie wnioskodawca wypełnia sam deklarację, przelicza na dzień otrzymania środków i wpisuje w deklarację.
-
- Praktykant
- Kontakt:
no właśnie różnie to jest wliczane .U mnie w świadczeniach przeliczają tak jak powyżej napisałem, ale napotkałem się, że przeliczne jest w dniu przelewu na konto z każdego miesiąca osobno i sumowane 

Oprócz dochód euro - Dodatki mieszkaniowe przeczytaj również:
przeliczenie
sędzia piłkarski dochód
pomocy
Dochód uzyskany
potrącenie z emerytury
Alimenty
Czy wliczamy do dochodu?
czy korzysta może ktoś z kalkulatora do dodatków mieszkaniowych?
proszę o wyliczenie dodatku, nie mam systemu i potrzebuję żeby ktoś mnie sprawidził
świadczenie uzupełniające
Comiesięczne zestawienia dla zarządcy
Dodatek mieszkaniowy jak to rozgryść