dodatek 250zł - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]

Napisano: 31 paź 2015, 0:01

pracownicy socjalni dostaną dodatek za pracę w terenie, a ja się pytam, gdzie pracują asystenci???
Bronka

Napisano: 31 paź 2015, 20:10

Jedna wielka niesprawiedliwość i kolejny paradoks bo to ja spędzam więcej czasu w terenie a nie pracownik socjalny.Pozdrawiam.
Majka2

Napisano: 06 lis 2015, 10:55

u nas np asystent rodziny ma 7 rodzin zarabia 1600 zł netto ciągle przesiaduje w biurze i plotkuje z pracownikami socjalnymi a w terenie jest niespełna gdzieś z 2 godziny i co wy na to ?
Kaśka ??

Napisano: 07 lis 2015, 0:55

Co my na to? A co na to jego przełożony???
Bronka

Napisano: 07 lis 2015, 4:24

Kaśka ?? pisze:u nas np asystent rodziny ma 7 rodzin zarabia 1600 zł netto ciągle przesiaduje w biurze i plotkuje z pracownikami socjalnymi a w terenie jest niespełna gdzieś z 2 godziny i co wy na to ?
To chyba się powinien nazywać asystent pracowników socjalnych... :shock: ja mam przeważnie raz w tygodniu konsultacje z socjalnymi a reszta godzin w terenie. Mam 11 rodzin. A wasz ma niezłe luzy nie wiem jak się tak ustawił, bo mnie na przykład cały czas męczą kuratorzy gdzie byłam co zrobiłam itp cały czas się spowiadać im muszę.
asystent

Napisano: 08 lis 2015, 0:15

A dlaczego musisz spowiadać się kuratorom? Ja jak im coś powiem, to mi pięknie dziękują. Nie dawajcie się!
Bronka

Napisano: 08 lis 2015, 2:39

Bronka pisze:A dlaczego musisz spowiadać się kuratorom? Ja jak im coś powiem, to mi pięknie dziękują. Nie dawajcie się!
Ja się zastanawiam nad zmianą numeru zwłaszcza, że to mój prywatny a szastają nim wszyscy. Naprawdę czasem nie mam siły.
asystent

Napisano: 08 lis 2015, 18:01

Poproś o służbowy telefon.
Mnie się zdarzyło, będąc w terenie, zadzwonić do klienta z prywatnego (nie mam służbowej komórki). Poinformowałam go o tym, poprosiłam, żeby dzwonił na inny, "pracowy", ale skończyło się tak, że musiałam zmienić numer. Klient dzwonił kilka razy dziennie po nic, także w święta.
Pracownik_socjal

Napisano: 10 lis 2015, 22:21

Jeżeli nie masz służbowego telefonu i podajesz nr prywatny to licz się, że prędzej czy później ten nr będzie do zmiany i, że tak naprawdę poświęcasz go w celach służbowych.
Ewa I

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x