dodatek energetyczny - Dodatki mieszkaniowe

Strona 2 z 9    [ Posty: 86 ]

Napisano: 13 sie 2013, 12:03

Nic z tego nie rozumiem! Ten dodatek energetyczny będzie przusłigiwał wszystkim tm,którzy mają dodatek mieszkaniiowy? Na jak długo będzie przyznawany? Będzie się bależał nawet tym,co mają w lokalu CO,CW i GAZ?
wiem,ze nic nie wiem!!!!
~NOWA

Napisano: 14 sie 2013, 13:14

a jak to zaplanujesz?
~ola

Napisano: 21 sie 2013, 14:58

Tak sobie to czytam to jest jakaś masakra!
~asia

Napisano: 23 sie 2013, 10:16

no i mamy już robotkę. prezydent podpisał ustawę :)
piszcie proszę pomysły na przeliczenie dotacji, bo ja mam pusto w głowie :). Może wspólnie damy radę to posklejać :)
~Monisia

Napisano: 26 sie 2013, 12:05

Art. 7 ustawy z dnia 26 lipca o zmianie ustawy prawo energetyczne oraz niektórych innych ustaw, zmieniono art.3 ust. ustawy o dodatkach mieszkaniowych, dodano zapis, że nie wlicza się do dochodu dodatku enegetycznego, ale nie dodano zapisu dotyczącego nie wliczania do dochodu dodatku pielęgnacyjnego. Dwa razy sko uchyliło mi decyzje, ponieważ wliczałam dodatek pielęgnacyjny do dochodu, przestalam wliczać wszystkim, moze powinnam dalej wliczać i ewentualnie czekac na decyzje sko, która i tak uchyli decyzję...
~gaja

Napisano: 27 sie 2013, 12:08

mnie SKO utrzymało decyzje ale odwołała sie Pani do Sądu a sąd uchylił decyzję sko i naszą i od XII/12 r nie wilcza dodateku pielęgnacyjnego
~misia

Napisano: 28 sie 2013, 11:03

Dodatek energetyczny to nie jest nasz wymysł. Zobowiązała nas do tego UE.
~Ryska

Napisano: 28 sie 2013, 11:10

W ustawie jest napisane, że dodatek energetyczny przyznaje wójt. Nie jest napisane, że wójt może upoważnić kierownika ops do wydawania decyzji administracyjnych w tym zakresie.
~Ryska

Napisano: 28 sie 2013, 12:25

i miejmy nadzieję że tak będzie w praktyce.
do misia, a gdzie jest zapis że od XII/12 r nie wilcza dodateku pielęgnacyjnego do dochodu?
~amelka

Napisano: 28 sie 2013, 12:42

JEST NADZIEJA :)
~kate

Strona 2 z 9    [ Posty: 86 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x