dodatek osłonowy
-
- Stażysta
- Zajmuję się: FA
- Kontakt:
Re: dodatek osłonowy
a u nas ma to wyglądać mnie więcej tak: koszty obsługi to: licencja, papier toner, kierownictwo, księgowość a na szarym końcu obsługa ( pracownicy opracowujący)także marnie to wygląda. Porażka.
-
- Starszy referent
- Zajmuję się: ŚR/ŚW/FA
Masakra.. jak można nic nie dostać za dodatkowe wykonane zlecone zadanie ? - to wybiega poza zakres obowiązków pracownika.
Wszystko zależy od kierownictwa i księgowości niestety
Wszystko zależy od kierownictwa i księgowości niestety

-
- Referent
- Zajmuję się: św
- Kontakt:
Extra! u nas dla nas pracownikó nicMłodypracownik pisze: 24 maja 2024, 11:30 U mnie też ja dostałam praktycznie całość obsługi, coś tam może na listy poszło też. Dodatek wyniósł jakieś 1200 zł na rękę. Robiłam DO sama, socjalne przyjmowały wnioski.

Gratuluje

... a jednak można !
-
- Referent
- Kontakt:
tak, od nich dużo zalezy. Właściwie wszystkoLady90 pisze: 24 maja 2024, 12:13 Masakra.. jak można nic nie dostać za dodatkowe wykonane zlecone zadanie ? - to wybiega poza zakres obowiązków pracownika.
Wszystko zależy od kierownictwa i księgowości niestety![]()

-
- Starszy referent
- Zajmuję się: ŚR/FA/KDR/CP/Dodatki energetyczne
- Kontakt:
Można, zwłaszcza, że ja obdzwaniałam sporo ludzi z informacją, że im ten dodatek przysługuje, bo mało kto wiedział.Maja512 pisze: 24 maja 2024, 12:16Extra! u nas dla nas pracownikó nicMłodypracownik pisze: 24 maja 2024, 11:30 U mnie też ja dostałam praktycznie całość obsługi, coś tam może na listy poszło też. Dodatek wyniósł jakieś 1200 zł na rękę. Robiłam DO sama, socjalne przyjmowały wnioski.A to samo zadanie, ta sama praca.
Gratuluje
... a jednak można !
-
- Stażysta
- Zajmuję się: SR
- Kontakt:
Nie rozumiem jak można wykonywać dodatkowe zadania za free. Niestety to też w pewnym stopniu wina pracownika, że godzi się na takie traktowanie.
- Tom.
- Administrator
- Zajmuję się: SR, CP, dodatki paliwowe ;)
- Kontakt:
jak wpisane w zakres czynności na danym stanowisku to już nie jest dodatkowe 

-
- Stażysta
- Zajmuję się: FA
- Kontakt:

Tom. pisze: 24 maja 2024, 12:28 jak wpisane w zakres czynności na danym stanowisku to już nie jest dodatkowe![]()
-
- Referent
- Kontakt:
.. jakby to powiedzieć, wpisane jest w zakres czynności, i wychodzi na to, że i jest propozycją wręcz nie do odrzuceniaTom. pisze: 24 maja 2024, 12:28 jak wpisane w zakres czynności na danym stanowisku to już nie jest dodatkowe![]()

i tak ci powiedzą, że przecież ilość wniosków spada .. roboty z roku na rok macie mniej

-
- Referent
- Zajmuję się: FA/CP/BE
- Kontakt:
U nas to wygląda tak: jak klepnie prezydent jakiś nowy dodatek to szybciutko wpisują do zakresu obowiązków i cyk dodatkowa kasa się nie należyTom. pisze: 24 maja 2024, 12:28 jak wpisane w zakres czynności na danym stanowisku to już nie jest dodatkowe![]()

Oprócz dodatek osłonowy - Dodatek osłonowy / bon energetyczny / inne dodatki "paliwowe" przeczytaj również:
brak zaznania rocznego za 2022 r.
Zmiana źródła ogrzewania
dodatek osłonowy - nie mam wpisu do ceeb
potwierdzenie zapłaty
dodatek gazowy - źródło finansowania
dowód zapłaty
wniosek o DO
Zwrot Vat CEEB po czasie ?
Refundacja podatku VAT 23/24
dodatek osłonowy
nazwa płatnika składek
podwyższony dodatek osłonowy ( blok - wspólnota mieszkaniowa)
DO -ukraina
ustalenie dochodu osłonowy
DOCHÓD Z POLA
ustalenie dochodu do DO