dodatek osłonowy

Wybrane tematy:
Wzory informacji, decyzji Webinar - dodatek osłonowy. B. Mazurkiewicz 08/02/2022 Informator dla samorządów Ministerstwo Klimatu i Środowiska - Dodatek osłonowy. Pytania i odpowiedzi dopłaty unijne ARiMR jak pozyskać dane WZÓR PISMA DO ZUSU O WYSOKOŚĆ SKŁADEK ZDROWOTNYCH ZA 2020R.
TOTKO
Stażysta
Zajmuję się: FA
Kontakt:

Re: dodatek osłonowy

Post autor: TOTKO »

a u nas ma to wyglądać mnie więcej tak: koszty obsługi to: licencja, papier toner, kierownictwo, księgowość a na szarym końcu obsługa ( pracownicy opracowujący)także marnie to wygląda. Porażka.
Lady90
Starszy referent
Zajmuję się: ŚR/ŚW/FA

Post autor: Lady90 »

Masakra.. jak można nic nie dostać za dodatkowe wykonane zlecone zadanie ? - to wybiega poza zakres obowiązków pracownika.
Wszystko zależy od kierownictwa i księgowości niestety :)
Maja512
Referent
Zajmuję się: św
Kontakt:

Post autor: Maja512 »

Młodypracownik pisze: 24 maja 2024, 11:30 U mnie też ja dostałam praktycznie całość obsługi, coś tam może na listy poszło też. Dodatek wyniósł jakieś 1200 zł na rękę. Robiłam DO sama, socjalne przyjmowały wnioski.
Extra! u nas dla nas pracownikó nic :( A to samo zadanie, ta sama praca.
Gratuluje :)
... a jednak można !
Maja512
Referent
Kontakt:

Lady90 pisze: 24 maja 2024, 12:13 Masakra.. jak można nic nie dostać za dodatkowe wykonane zlecone zadanie ? - to wybiega poza zakres obowiązków pracownika.
Wszystko zależy od kierownictwa i księgowości niestety :)
tak, od nich dużo zalezy. Właściwie wszystko ;) i prensja brutto i dodatki za dodatkowe zadania.
Młodypracownik
Starszy referent
Zajmuję się: ŚR/FA/KDR/CP/Dodatki energetyczne
Kontakt:

Post autor: Młodypracownik »

Maja512 pisze: 24 maja 2024, 12:16
Młodypracownik pisze: 24 maja 2024, 11:30 U mnie też ja dostałam praktycznie całość obsługi, coś tam może na listy poszło też. Dodatek wyniósł jakieś 1200 zł na rękę. Robiłam DO sama, socjalne przyjmowały wnioski.
Extra! u nas dla nas pracownikó nic :( A to samo zadanie, ta sama praca.
Gratuluje :)
... a jednak można !
Można, zwłaszcza, że ja obdzwaniałam sporo ludzi z informacją, że im ten dodatek przysługuje, bo mało kto wiedział.
kerabione
Stażysta
Zajmuję się: SR
Kontakt:

Post autor: kerabione »

Nie rozumiem jak można wykonywać dodatkowe zadania za free. Niestety to też w pewnym stopniu wina pracownika, że godzi się na takie traktowanie.
Awatar użytkownika
Tom.
Administrator
Zajmuję się: SR, CP, dodatki paliwowe ;)
Kontakt:

Post autor: Tom. »

jak wpisane w zakres czynności na danym stanowisku to już nie jest dodatkowe :lol:
TOTKO
Stażysta
Zajmuję się: FA
Kontakt:

Post autor: TOTKO »

:lol: :oops:
Tom. pisze: 24 maja 2024, 12:28 jak wpisane w zakres czynności na danym stanowisku to już nie jest dodatkowe :lol:
Maja512
Referent
Kontakt:

Tom. pisze: 24 maja 2024, 12:28 jak wpisane w zakres czynności na danym stanowisku to już nie jest dodatkowe :lol:
.. jakby to powiedzieć, wpisane jest w zakres czynności, i wychodzi na to, że i jest propozycją wręcz nie do odrzucenia :(
i tak ci powiedzą, że przecież ilość wniosków spada .. roboty z roku na rok macie mniej :(
siejo21
Referent
Zajmuję się: FA/CP/BE
Kontakt:

Post autor: siejo21 »

U nas to wygląda tak: jak klepnie prezydent jakiś nowy dodatek to szybciutko wpisują do zakresu obowiązków i cyk dodatkowa kasa się nie należy :cry:
ODPOWIEDZ