Dodatek osłonowy po 2 grudnia

Wybrane tematy:
Wzory informacji, decyzji Webinar - dodatek osłonowy. B. Mazurkiewicz 08/02/2022 Informator dla samorządów Ministerstwo Klimatu i Środowiska - Dodatek osłonowy. Pytania i odpowiedzi dopłaty unijne ARiMR jak pozyskać dane WZÓR PISMA DO ZUSU O WYSOKOŚĆ SKŁADEK ZDROWOTNYCH ZA 2020R.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Milusia92
Stażysta
Zajmuję się: ŚR/FA/DO
Kontakt:

Dodatek osłonowy po 2 grudnia

Post autor: Milusia92 »

Pomóżcie,
Pan złożył wniosek o wypłatę dodatku osłonowego , z wyliczeń dochodu wychodzi zł za zł, wystąpiłam do wojskowego biura emerytalnego po składki zdrowotne za 2021r, czekam na odpowiedź, czy można w tym przypadku przedłużyć postępowanie ? jeśli mamy wypłacić dodatek do 2 grudnia :?: .
Nowa34
Referent
Zajmuję się: ZR,FA,500+
Kontakt:

Re: Dodatek osłonowy po 2 grudnia

Post autor: Nowa34 »

Milusia92 pisze: 01 gru 2022, 9:51 Pomóżcie,
Pan złożył wniosek o wypłatę dodatku osłonowego , z wyliczeń dochodu wychodzi zł za zł, wystąpiłam do wojskowego biura emerytalnego po składki zdrowotne za 2021r, czekam na odpowiedź, czy można w tym przypadku przedłużyć postępowanie ? jeśli mamy wypłacić dodatek do 2 grudnia :?: .
ja niestety przedłużam te postępowania bo nie doszły odpowiedzi z ZUS i KRUS.
Elzbieta40
Stażysta
Zajmuję się: dodatki mieszkaniowe i energetyczne
Kontakt:

Post autor: Elzbieta40 »

Witam a jeżeli zakończyłam postępowanie przed 2 grudnia w sprawie dodatku osłonowego , będzie decyzja odmowna ale wydam ją po 2 grudnia czy tak może być.
Awatar użytkownika
Milusia92
Stażysta
Zajmuję się: ŚR/FA/DO
Kontakt:

Post autor: Milusia92 »

Nowa34 pisze: 01 gru 2022, 11:45
Milusia92 pisze: 01 gru 2022, 9:51 Pomóżcie,
ja niestety przedłużam te postępowania bo nie doszły odpowiedzi z ZUS i KRUS.
czy przedłużasz zwykłym pismem czy na podstawie 36 § 1 KPA?
Wiesiek Mops
Praktykant
Zajmuję się: FA, ŚW, ŚR
Kontakt:

Post autor: Wiesiek Mops »

podziwiam Was....chciałbym mieć czas na tego typu farmazony jak przedłużanie postępowania.....

ja mam kijem nie tkniętych około 300 wniosków na DO i wątpię że to zrobię do 31.12.2022 r. :oops: :(

także te terminy to sobie mogą wsadzić...
ODPOWIEDZ