SKO wliczyło dodatek pielęgnacyjny do dochodu rodziny i przyznało dodatek mieszkaniowy powołało się na NSA z 10.12. 2009r. sygn.I OPS 8/09,lex 531150 /. Wnioskodawca po 6 miesiącach ponownie złożył wniosek o dodatek mieszkaniowy . Czy mam wliczyć dodatek pielęgnacyjny i przyznać dodatek mieszkaniowy , czy po wniesieniu odwołania.
Koniec świata zbliża się wielkimi krokami. Spełniają się wszystkie przepowiednie. "W dniach ostatecznych Polskę nawiedzą wichury, trąby powietrzne, ulewy i gradobicia. W czasach onych mężczyźni będą przebierać się za kobiety a kobiety za mężczyzn. Świat ogarną wojny i pożoga, a SKO będą uznawać dodatek pielęgnacyjny za dochód..." To się dzieje na naszych oczach!
Ja bym wliczała dodatek pielęgnacyjny przy nowym wniosku.
koleżanko Krwawa Ty z tym końcem świata to nie przesadzaj ............ bo ja choć do pierwszej emerytury chce doczekać (może mi się to uda jak wieku znów nie przedłużą)
Dziś już na serio w imieniu swoim i zapewne połowy forowiczów tu koczujących proszę o wrzucenie tej decyzji SKO na forum zapewne się przyda nie jednemu w walce z wiatrakami
chyba coś pomyliłeś wskazany wyrok NSA uznaje, że dodatku pielęgnacyjnego nie należy taktować jako dochodu w myśl art. 3 ustawy o dodatkach mieszkaniowych
jeżeli chodzi o nowy wniosek to licz dodatek pielęgnacyjny jako dochód