Kto u Was zajmuje się dodatkami? - Dodatki mieszkaniowe

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 02 kwie 2015, 13:18

Witam, chciałabym zapytać kto u Was ( chodzi mi o małe GOPSy w szczególności) zajmuje sie obsługą dodatków mieszkaniowych.Czy robią to pracownicy socjalni czy specjalnie zatrudnieni pracownicy ( a tak przy okazji jak jest ze stypendiami i nnymi zadaniami narzuconymi na GOPSy)?
anula 175

Napisano: 03 kwie 2015, 11:27

jestem pracownikiem małego gopsu, do tej pory miałam świadczenia rodzinne i fundusz alimentacyjny, ale od niedawna mam dolozone także dodatki mieszkaniowe i energetyczne (masakra), dostałam DM bo ponoc poprzedni (wieloletni) pracownik miał zbyt dużo pracy, stypendiami (jak na razie) się nie zajmujemy, dlaczego pytasz? pozdrawiam
ktoś

Napisano: 07 kwie 2015, 8:11

Ja też jestem z małego gopsu, jestem pracownikiem socjalnym i mam teren, pracę socjalną, zajmuję się stypendiami a w tym roku doszły mi dodatki mieszkaniowe. Do końca 2014 miałam tez projekt systemowy współfinansowany z EFS więc trochę tej pracy mam. Czekam az dołożą mi fundusz alimentacyjny. Do tego oczywiście zespół interdyscyplinarny, PEAD czy tam teraz FEAD i inne prace "zlecone" przez kierownika.
Gość

Napisano: 07 kwie 2015, 14:33

Ja też jestem prac. socjalnym i mam dodatki mieszkaniowe i energetyczne oraz stypendia.
ja też

Napisano: 16 kwie 2015, 11:05

ja mam sama całe świadczenia rodzinne, fundusz alimentacyjny, dodatki mieszkaniowe, dod. energetyczne i kartę dużej rodziny :cry:
Gościnnie

Napisano: 16 kwie 2015, 11:34

A my mamy to w urzędzie :D jako dodatek do obszernego zakresu czynności - nic tylko się cieszyć i czekać na dodatek gazowy :P to tak żeby nie mieć czasu na głupoty :lol:
DM1

Napisano: 16 kwie 2015, 14:41

Ja również oprócz obszernego zakresu czynności w urzędzie jednoosobowo zajmuję się dodatkami -skromne 60-70 wniosków miesięcznie :)
GM~

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x