dodatek węglowy i pelletowy zmiany w ceeb
-
- Referent
- Zajmuję się: ŚW
- Kontakt:
dodatek węglowy i pelletowy zmiany w ceeb
Bardzo proszę o wyjaśnienia,czy jeżeli wniosek o DW mam złożony w sierpniu 2022r., pierwszwa deklaracja ceeb na córkę, ale ten sam adres z wpisem o pellet. w dniu 19.08.2022 r.nowa deklaracja na węgiel na nazwisko mamy, cały czas ten sam adres, czy w związku z tym na węgiel odmowa?? czy jednak wywiad i przyznanie.
-
- Stażysta
- Zajmuję się: SW, SR
- Kontakt:
Re: dodatek węglowy i pelletowy zmiany w ceeb
Nie ma znaczenia kto imiennie składał deklarację w ceeb. Jeżeli w wyniku przeprowadzonego wywiadu okaże się, że ten piec na węgiel faktycznie jest głównym źródłem ogrzewania to nie widzę przeszkód, żeby przyznać.nova12 pisze: 14 lis 2022, 12:57 Bardzo proszę o wyjaśnienia,czy jeżeli wniosek o DW mam złożony w sierpniu 2022r., pierwszwa deklaracja ceeb na córkę, ale ten sam adres z wpisem o pellet. w dniu 19.08.2022 r.nowa deklaracja na węgiel na nazwisko mamy, cały czas ten sam adres, czy w związku z tym na węgiel odmowa?? czy jednak wywiad i przyznanie.
Oprócz dodatek węglowy i pelletowy zmiany w ceeb - Dodatek osłonowy / bon energetyczny / inne dodatki "paliwowe" przeczytaj również:
Zawiadomienie przed odmową - jak z tego wybrnąć?
dzierżawa
Bezdomni
Wzór zawiadomienia o pozostawieniu wniosku bez rozpatrzenia
ZGON DZIADKA
Dodatek osłonowy SYGNITY
dopłata do pozostałych źródeł ciepla
odsłane wnioski ?!
sprzedaż węgla
Wzór "wywiadu"/protokołu/notatki
dodatek węglowy - jeden budynek, kilka rodzin
Konferencja???
11 sierpnia czy tez do innych żródeł ciepła
piec zgłoszony po 11 sierpnia
Poradnik - dodatek węglowy - nowela z dnia 27 października 2022 r.
DW. Budynek jednorodzinny a lokal