Witam,
Jak jest u Was w Ośrodkach z możliwością dofinansowania do zakupu okularów przez asystentów rodzin ? Według przepisów przysługuje ono osobom, które przynajmniej 4 godziny spędzają przed komputerem. U mnie w Ośrodku nie mam narzuconego czasu, który muszę spędzać w terenie i w biurze. Ale mimo to kadry twierdzą, że nie mogę się ubiegać o dofinansowanie.
Dofinansowanie do zakupu okularów
-
- Praktykant
- Zajmuję się: Obsługa Kart Dużej Rodziny
- Kontakt:
-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: Dofinansowanie do zakupu okularów
Witam,
U nas normalnie każdy pracownik ma możliwość otrzymania dofinansowania do okularów. Sama dwukrotnie z tak owej możliwości korzystałam. Zapis w regulaminie OPS powinien tak stanowić - chyba że u Ciebie jest coś innego wpisane w regulamin.
U nas normalnie każdy pracownik ma możliwość otrzymania dofinansowania do okularów. Sama dwukrotnie z tak owej możliwości korzystałam. Zapis w regulaminie OPS powinien tak stanowić - chyba że u Ciebie jest coś innego wpisane w regulamin.
-
- Praktykant
- Zajmuję się: asystent rodziny
- Kontakt:
Re: Dofinansowanie do zakupu okularów
Witam, w zaleznosci co ma Pani napisane w dokumentach od lekarza medycyny pracy, ja tez miałam problem ale przyznali mi dofinansowanie.
Oprócz Dofinansowanie do zakupu okularów - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny przeczytaj również:
zamknięcie procedury niebieska karta
Postanowienie Sądu o AR a wywiad środowisokowy PS?
dokumentacja - asystent rodziny
AR dla rodziny z pełnoletnim dzieckiem
jak długo przechowywać NK
Dlaczego przemoc domowa wobec mężczyzn nie jest traktowana poważniej?
dodatek do pensji 1700 zł
program asystent 2020
przeciętny czas pracy asystenta rodziny - sprawozdanie rzeczowo - finansowe
NIe będzie pieniędzy na asystentów rodziny?
Stanowisko asystenta rodziny a prawo jazdy
Asystent przydzielony rodzinie zastępczej
Procedura NK - diagnoza
Zakaz zblizania sie -zamykać nk
Zakończenie współpracy
Zdalna kontrola