Dokumentowanie notatek - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 2 z 2    [ Posty: 20 ]
Wybrane tematy:
posiłek w szkole i w domu -wniosek Dyrektora 20% Weryfikacja 40 Zasiłek celowy dla osadzonego w ZK AOON - dojazd własnym samoch. do 15.06.22r. decyzja zmieniająca DPS AOON/OW

Napisano: 02 sty 2014, 13:25

anka

nie możesz pisać i formułować własnego wniosku w ten sposób, czyli .. kobieta z podejrzeniem depresji poporodowej- sugerujesz diagnozę - tak nie wolno .

~emilka

Napisano: 02 sty 2014, 15:34

a co z diagnozą osoby/rodziny, sformułowaniem problemu i oczekiwań, opracowaniem planu pomocy , ewaluacją i oceną czy pracę zakończyć czy zmodyfikować i świadczyć dalej. Same notatki kontrola nam zakwestionawała. Notatki mają być prowadzone w formie kart pracy socjalnej a nie jakiś tak luźno fruwających sobie po pokojach karteczek
~nadgorliwa

Napisano: 02 sty 2014, 17:08

a emilka jak zwykle swoje mądrości :) skoro piszę, że z podejrzeniem to chyba jeszcze nie diagnoza - dlatego kieruję taką dalej

a jak kieruję do biegłego na badanie w przedmiocie uzależnienia to chyba tez mam podejrzenie, ze jest to osoba uzależniona

...ale Ty jesteś upier...dliwa
~anka

Napisano: 02 sty 2014, 17:10

czyli napiszesz ..podejrzewam o występowanie zaburzeń psychicznych ??? ;)
~emilka

Napisano: 02 sty 2014, 17:12

Nie lubią cię Emilko. Swoimi odmiennymi opiniami niszczysz im wątki. To forum jednej frakcji.
~Adam

Napisano: 02 sty 2014, 18:54

znałam taki cytat , leciało jakoś tak..

\" Jeśli jesteś nastawiony na to , aby wszyscy Cię lubili , będziesz gotowy poświęcić wszystko każdego dnia - a sam niczego nie osiągniesz ..\"

P.S . To ja zazwyczaj wybieram osoby, które chcę lubić ;);)

~emilka

Napisano: 02 sty 2014, 18:56

Mądry cytat. Od lat działam tu wg. niego:P
~Adam

Napisano: 02 sty 2014, 20:03

Adam i Emilka podajcie sobie e-maile i korespondujcie ze sobą. Tutaj jesteście za mądrzy. Szkoda waszego czasu
~ja

Napisano: 02 sty 2014, 20:54

~ja
ale TY też jesteś mądra ;)
Nikt Ci uwag nie czyni.
~emilka

Napisano: 02 sty 2014, 21:46

Mądra inaczej.
~Adam

Strona 2 z 2    [ Posty: 20 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]