Dokumentowanie notatek
Re: Dokumentowanie notatek
anka
nie możesz pisać i formułować własnego wniosku w ten sposób, czyli .. kobieta z podejrzeniem depresji poporodowej- sugerujesz diagnozę - tak nie wolno .
nie możesz pisać i formułować własnego wniosku w ten sposób, czyli .. kobieta z podejrzeniem depresji poporodowej- sugerujesz diagnozę - tak nie wolno .
a co z diagnozą osoby/rodziny, sformułowaniem problemu i oczekiwań, opracowaniem planu pomocy , ewaluacją i oceną czy pracę zakończyć czy zmodyfikować i świadczyć dalej. Same notatki kontrola nam zakwestionawała. Notatki mają być prowadzone w formie kart pracy socjalnej a nie jakiś tak luźno fruwających sobie po pokojach karteczek
a emilka jak zwykle swoje mądrości
skoro piszę, że z podejrzeniem to chyba jeszcze nie diagnoza - dlatego kieruję taką dalej
a jak kieruję do biegłego na badanie w przedmiocie uzależnienia to chyba tez mam podejrzenie, ze jest to osoba uzależniona
...ale Ty jesteś upier...dliwa

a jak kieruję do biegłego na badanie w przedmiocie uzależnienia to chyba tez mam podejrzenie, ze jest to osoba uzależniona
...ale Ty jesteś upier...dliwa
czyli napiszesz ..podejrzewam o występowanie zaburzeń psychicznych ??? 

Nie lubią cię Emilko. Swoimi odmiennymi opiniami niszczysz im wątki. To forum jednej frakcji.
znałam taki cytat , leciało jakoś tak..
\" Jeśli jesteś nastawiony na to , aby wszyscy Cię lubili , będziesz gotowy poświęcić wszystko każdego dnia - a sam niczego nie osiągniesz ..\"
P.S . To ja zazwyczaj wybieram osoby, które chcę lubić

Adam i Emilka podajcie sobie e-maile i korespondujcie ze sobą. Tutaj jesteście za mądrzy. Szkoda waszego czasu
Oprócz Dokumentowanie notatek - Pomoc społeczna (forum ogólne) przeczytaj również:
POKL
postanowienia noworoczne
Średnia wieku użytkowników tego forum.
Dlaczego zdechł wam dział profesjonalistów?
Rada Pomocy Społecznej
Prośba do MPiPS w sprawie DOŻYWIANIA w 2014 roku
interpretacja
czy należy się zasiłek stały
program osłonowy
Praca socjalna - teoria a rzeczywistość
Pochówek bezdomnego
Co robicie w sylwestra?
Myślicie że zdążą ze zmianami w 2014?
fajne to forum
wynagrodzenie
Przypomnienie o Pomoście 2-0.0