DOPŁATY DO CZYNSZU - MIESZKANIE NA START

Wybrane tematy:
Deputat węglowy zaświadczenie o dochodach Emerytura w marcu Potrącenie nadpłaty świadczenia uzupełniającego proszę sprawdzcie Śmierć zarządcy co dalej?
ODPOWIEDZ
Mikolaze
Referent
Zajmuję się: Dodatki mieszkaniowe
Kontakt:

DOPŁATY DO CZYNSZU - MIESZKANIE NA START

Post autor: Mikolaze »

a tak troche z innej beczki i nie o dodatkach mieszkaniowych, czy dochód uzyskany za granicą, jesli nie jest juz uzyskiwany w dniu zlozenia wniosku nalezy utracic?
:-)
VIP
Zajmuję się: DM, DE
Kontakt:

Re: DOPŁATY DO CZYNSZU - MIESZKANIE NA START

Post autor: :-) »

Mikolaze pisze: 18 maja 2023, 13:32 a tak troche z innej beczki i nie o dodatkach mieszkaniowych, czy dochód uzyskany za granicą, jesli nie jest juz uzyskiwany w dniu zlozenia wniosku nalezy utracic?
w dodatkach mieszkaniowych nie ma dochodów utraconych...to co było uzyskane w 3 miesiącach poprzedzających miesiąc złożenia wniosku należy wliczyć jako dochód...a w innych dopłatach to nie wiem jak jest :)
Mikolaze
Referent
Kontakt:

tak jak pisałam, temat nie dotyczy dodatkow mieszkaniowych natomiast jest tu sporo osób, które zajmuja sie swiadczeniami rodzinnymi i pracuja na tej ustawie w pełni wiec tez stosuja definicje dochodu uzyskanego i utraconego... a tematu o dopłatach do czynszu z programu Mieszkanie na Start nie ma dlatego tez tutaj pisze...
:-)
VIP
Zajmuję się: DM, DE
Kontakt:

Post autor: :-) »

Mikolaze pisze: 18 maja 2023, 15:06 tak jak pisałam, temat nie dotyczy dodatkow mieszkaniowych natomiast jest tu sporo osób, które zajmuja sie swiadczeniami rodzinnymi i pracuja na tej ustawie w pełni wiec tez stosuja definicje dochodu uzyskanego i utraconego... a tematu o dopłatach do czynszu z programu Mieszkanie na Start nie ma dlatego tez tutaj pisze...
napisz więc na forum świadczeń rodzinnych będzie szybciej odpowiedź, bo tam są utracone dochody :)
Mikolaze
Referent
Kontakt:

:-) pisze: 19 maja 2023, 7:57
Mikolaze pisze: 18 maja 2023, 15:06 tak jak pisałam, temat nie dotyczy dodatkow mieszkaniowych natomiast jest tu sporo osób, które zajmuja sie swiadczeniami rodzinnymi i pracuja na tej ustawie w pełni wiec tez stosuja definicje dochodu uzyskanego i utraconego... a tematu o dopłatach do czynszu z programu Mieszkanie na Start nie ma dlatego tez tutaj pisze...
napisz więc na forum świadczeń rodzinnych będzie szybciej odpowiedź, bo tam są utracone dochody :)
wiadome .... ;)
ODPOWIEDZ