DOŚĆ!
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: DOŚĆ!
nie wiem dlaczego ~nazywasz mnie głupszą i jeszcze pouczasz o umiarze w sytuacji kiedy jestem wręcz codziennie bombardowana przez brak umiaru po chamsku zachowujących sie polityków ,koleżanek, kolegow i ponoszę konsekwencje ich zachowań, słów i decyzji.
Nie mam zamiaru przestać dopóki w panstwie w ktorym sie urodziłam i mieszkam ludzie nie nauczą sie komunikować ze sobą w sposób normalny, tolerancyjny i kulturalny jak przystało na XXI wiek. Ja nie żyje w epoce kamienia łupanego, abym musiała tłumaczyć się z tego jakie mam potrzeby i ze moja wrażliwosc jest taka jaka jest. Każdy ma swój zawód i powinien być odpowiedzialny na swoim stanowisku pracy, a to ze demokratycznie wybrany rząd zachowuje się nie do przyjęcia w mojej ocenie budzi mój sprzeciw i konsekwentnie udawadniam linkami, ze tak jest faktycznie i, że chamstwa nie należy tolerować tak samo jak nie należy obłudnie mówić, że król nie jest nagi kiedy tak jest w istocie. Fakty mówią za siebie, a ja nikomu nie przeszkadzam w wypowiedziach, a o tym, że moje riposty sa dosyć celne świadczą wlaśnie takie wpisy jak Twój ~~ąj, jajjajjaj
Nie mam zamiaru przestać dopóki w panstwie w ktorym sie urodziłam i mieszkam ludzie nie nauczą sie komunikować ze sobą w sposób normalny, tolerancyjny i kulturalny jak przystało na XXI wiek. Ja nie żyje w epoce kamienia łupanego, abym musiała tłumaczyć się z tego jakie mam potrzeby i ze moja wrażliwosc jest taka jaka jest. Każdy ma swój zawód i powinien być odpowiedzialny na swoim stanowisku pracy, a to ze demokratycznie wybrany rząd zachowuje się nie do przyjęcia w mojej ocenie budzi mój sprzeciw i konsekwentnie udawadniam linkami, ze tak jest faktycznie i, że chamstwa nie należy tolerować tak samo jak nie należy obłudnie mówić, że król nie jest nagi kiedy tak jest w istocie. Fakty mówią za siebie, a ja nikomu nie przeszkadzam w wypowiedziach, a o tym, że moje riposty sa dosyć celne świadczą wlaśnie takie wpisy jak Twój ~~ąj, jajjajjaj
Dzidka
i mimo, ze krytykujesz polityków i masz ich dosc zachowujesz sie dokladnie tak samo jak oni... wiec wydalas wlasnie o sobie idealna opinie...
i uwierz nie jestes pepkiem świata... i nigdy nie bedziesz mimo, ze tak rozpaczliwie starasz sie to osiagnac...
nie warto tez prezentowac postawy \"wyżej s*** niż d*** mam\" a póki co idealnie Ci to wychodzi...
powtórze raz jeszcze... ustepuje głupszemu... żegnam i życze wyzdrowienia...
i uwierz nie jestes pepkiem świata... i nigdy nie bedziesz mimo, ze tak rozpaczliwie starasz sie to osiagnac...
nie warto tez prezentowac postawy \"wyżej s*** niż d*** mam\" a póki co idealnie Ci to wychodzi...
powtórze raz jeszcze... ustepuje głupszemu... żegnam i życze wyzdrowienia...

-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
https://www.tekstowo.pl/piosenka,lady_ga ... s_way.html
tekst w wersji polskiej
nie przepadam za Gagą, ale przekaz tekstowy wart przeczytania
tekst w wersji polskiej
nie przepadam za Gagą, ale przekaz tekstowy wart przeczytania
Dzidka
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/kaczynsk ... omosc.html
dla własnego zdrowia dobrze jest umieć zachowa dystans, ale też uważam, że wszystko ma swoje granice
dla własnego zdrowia dobrze jest umieć zachowa dystans, ale też uważam, że wszystko ma swoje granice
Dzidka
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Oprócz DOŚĆ! - HYdE PaRK przeczytaj również:
potrzebuje pomocy
Ordery jak lizaki
Cała DZIBAR
...
a gdzie jest porządek za platformy. Ktoś wie?
za rządów platformy? Niemożliwe? Przy tych rządach wszystko jest możliwe.
to jest teraz \"najważniejsze\" dla kraju
potrzebuję pomocy finansowej lub żywnosci
Będą dodatki drożyźniane?
Czy Rosjanie wiedzą
Ile płacą za polityczne teksty na forum?
już nikt nie rozmawia z dzibar i łukaszem...
ZUB
błagam o pomoc
POMOC
pomóżciedzibar - z nią dzieje się coś złego