DOŚĆ!
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: DOŚĆ!
~~oko mnie manipulacje nie przekonują, dla mnie rzetelne prawo to podstawa bo tylko to daje tak naprawde gwarancje na sprawiedliwosc - dlatego twoje wywody to tylko twoje opinie - ja mam na twój temat okreslone zdanie i nie mam zaufania do tego co piszesz
Dzidka
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
a twoje podteksty i insynuacje to juz osobny temat ( widac kazdy sadzi wg siebie)
ja wole pokojowe rozwiazania dlatego bedę uczestniczyła w Marszu mając pióro do obrony
ja wole pokojowe rozwiazania dlatego bedę uczestniczyła w Marszu mając pióro do obrony
Dzidka
oto informacje z prasy a nie moje manipulacjeacje, poczytaj sobie o nagraniu rozmowy i amunicji redaktorów, dopiero potem wyciagnij wnioski
https://www.fakt.pl/Krzysztof-Z-zginal-b ... 753,1.html
https://www.fakt.pl/Krzysztof-Z-zginal-b ... 753,1.html
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
po śmierci można kazdemu wmowić, zbezczescic jego imie ( nieboszczyk sie nie obroni), materialy wybuchowe mozna podlożyć - dla mnie to co ostatnimi dniami dzieje się przed Marszem w Polsce jest znamienne i odbieram to jako probe zastraszania ludzi, zamykania im ust i swoiste dzialanie na rzecz rzadu majace na celu utrzymanie w domu ludzi, ktorzy chcieliby pokazac spojnosc i siłę.
Ja mówię DOŚĆ, dosc obludzie, dosć braku dobrej woli, dosc nierzetelnosci i braku sumiennosci, dosc rozrzutności i ignoracji, dosc wykorzystywania władze silniejszych nad slabszymi, dosc pietnowania i wsadzania ludzi do szpitali psychiatrycznych wbrew ich woli, dosc nadużywania wladzy, dosc mobbingu, nekania, przemocy fizycznej i psychicznej, dosc chamstwa politykow, dośc obludy, niespojności i wykluczania społecznego osóbz dysfunkcjami
LIBERUM VETO rzadowi D. Tuska, piec lat uragania godności człowieka to wystarczy
Ja mówię DOŚĆ, dosc obludzie, dosć braku dobrej woli, dosc nierzetelnosci i braku sumiennosci, dosc rozrzutności i ignoracji, dosc wykorzystywania władze silniejszych nad slabszymi, dosc pietnowania i wsadzania ludzi do szpitali psychiatrycznych wbrew ich woli, dosc nadużywania wladzy, dosc mobbingu, nekania, przemocy fizycznej i psychicznej, dosc chamstwa politykow, dośc obludy, niespojności i wykluczania społecznego osóbz dysfunkcjami
LIBERUM VETO rzadowi D. Tuska, piec lat uragania godności człowieka to wystarczy
Dzidka
Oprócz DOŚĆ! - HYdE PaRK przeczytaj również:
potrzebuje pomocy
Ordery jak lizaki
Cała DZIBAR
...
a gdzie jest porządek za platformy. Ktoś wie?
za rządów platformy? Niemożliwe? Przy tych rządach wszystko jest możliwe.
to jest teraz \"najważniejsze\" dla kraju
potrzebuję pomocy finansowej lub żywnosci
Będą dodatki drożyźniane?
Czy Rosjanie wiedzą
Ile płacą za polityczne teksty na forum?
już nikt nie rozmawia z dzibar i łukaszem...
ZUB
błagam o pomoc
POMOC
pomóżciedzibar - z nią dzieje się coś złego