Dość tego! Do administratora i adama - HYdE PaRK

Strona 1 z 12    [ Posty: 113 ]

Napisano: 02 sty 2014, 15:03

Mam już dość tego forum które skutecznie zaśmieca Adam. Przestali tutaj zaglądać wartościowi mający wiedzę fachową ludzie-pracownicy pomocy.
Ta persona wg. mnie robi to celowo i na etacie. Kto mu za to zapłacił? Dość, że pomoc społeczna w majestacie prawa- jest przez górę do rozwałki to jeszcze podstawiony gość robi zadymę. Proszę kierować wszystkie jego głupie wpisy do Hyde.. Człowiek ma ogrom problemów w pracy z interpretacja gniotów i liczy na jakieś sensowne i merytoryczne wpisy a tu ciągle ten sam gość, zadymiarz. Tak bardzo komuś zależy na zgnojeniu jeszcze jedynego sensownego \'bastionu"? Przestańcie odpisywać na jego wypociny- wymiociny! Usuwać !!!!!
~Do administratora i adama

Napisano: 02 sty 2014, 15:07

Popieram akcję! Podbijajcie ten post!
Metoda jest prosta, zablokowac adres MAC tego barana i po sprawie!
~Robert

Napisano: 02 sty 2014, 15:08

Też tak uważam, większość wpisów Adama to trollowanie!
~user

Napisano: 02 sty 2014, 15:13

Jestem ZA przenoszeniem \"głupich\" wpisów do HP;)

Zauważ jednak że wątki które zakładam nie są głupie. Spójrz na ich nagłówki. Problemem jesteście WY ponieważ nie potraficie w nich mówić na temat. Robicie zamieszanie przez co temat schodzi na durną czasem nie związaną z pomocą społeczną dyskusję. Nie potraficie rozmawiać. Wszystko wam podchodzi pod prowokację.

Admin widzi jak to wygląda i dlatego już od kilku lat mnie tutaj toleruje. Mam wszak dobre chęci. Nie zakładam tematów po to by potem zrobić z nich melinę. Nie mam w sobie systemu samozniszczenia. Ty wy sprawiacie że mądre tematy są niszczone.
Kiedyś zrobię wam test i poda się za Anię lub Kasię. Bo widzę że reagujecie ostro nie na wątki tylko nika. Macie paskudne nastawienie. Od razu skupiacie się na opluwaniu a nie merytorycznej dyskusji. Nawet nie czytacie rozwinięć moich tematów.

Wątki o weekendzie i inne luźniejsze można wrzucić do HP. Tam też mam z kim gadać. Nie obrażę się. Reszta jednak powinna zostać. To WY decydujecie jaki kształt one uzyskają. Jest was więcej. Nauczcie się rozmawiać.
~Adam

Napisano: 02 sty 2014, 15:43

Mam dość Adama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:(
~Do administratora i adama

Napisano: 02 sty 2014, 15:51

I kto tu niszczy stronkę?
:)
Do HP z tym rozszerzeniem.
~Adam

Napisano: 02 sty 2014, 16:02

Podtrzymuję, też mam dość
~iw

Napisano: 02 sty 2014, 16:06

A ja go lubię. Gada mądrze choć prowokacyjnie:)
~Anka

Napisano: 02 sty 2014, 16:06

Faktycznie czasami Adam przegina czy też leci sobie równo, ale wolę pikantną zupę niż flaki w oleju
~olaf

Napisano: 02 sty 2014, 16:10

Heheheeh fajna metafora;)
~Adam

Strona 1 z 12    [ Posty: 113 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x