dożywianie od stycznia 2014
Re: dożywianie od stycznia 2014
Jezu !u nas już o tym zapomnieli - dzieci dawno jedzą a wy dalej o to przeżywacie?
lena nie bądz taka mądra ciekawe jakie podjęliście uchwały i na jakiej podstawie przyznajecie
hej Lena
nie chodzi o przeżywanie bo u mnie także dzieci jedzą, ale nie można tak całkowicie poddać się urzędniczej bezmyślnej machinie ...
w każdym razie ja nie zamierzam brać co chwile na siebie batów...
każdy mądry radca prawny wie, że te uchwały powinny być przez nadzór wojewodów uchylone, ale jak wiemy w każdym województwie będzie to wyglądało inaczej ...
tak na marginesie Lena coś jednak nie daje Tobie spokoju skro tutaj ponownie zaglądnęłaś ...
pozdrawiam Ciebie
nie chodzi o przeżywanie bo u mnie także dzieci jedzą, ale nie można tak całkowicie poddać się urzędniczej bezmyślnej machinie ...
w każdym razie ja nie zamierzam brać co chwile na siebie batów...
każdy mądry radca prawny wie, że te uchwały powinny być przez nadzór wojewodów uchylone, ale jak wiemy w każdym województwie będzie to wyglądało inaczej ...
tak na marginesie Lena coś jednak nie daje Tobie spokoju skro tutaj ponownie zaglądnęłaś ...
pozdrawiam Ciebie

Dokładnie tatto . U nas też dzieci jedzą bo jakby mogło być inaczej ale uchwał nie ma bo to co sugeruje Ministerstwo nie przejdzie przez nadzór prawny wojewody - bo to konsultowalismy z nimi- z czym też się zgadzam bo w ustawie nie ma delegacji do podjęcia uchwał tylko do posiłków
OPSO z jakiego jestęs województwa. Nam radca tez nie podpisał projektów,ale dzieci jedzą.
wszystko pieknie, ale co macie w takim układzie w podstawie decyzji na dozywianie w szkołach? tylko ustawe o pomocy spolecznej?
u nas nie jedzą i pewnie rodzice zapłaca a co z podaniami wywalomy do niszczarki i wyslemy do MPIPS
Oprócz dożywianie od stycznia 2014 - Pomoc społeczna (forum ogólne) przeczytaj również:
odwołanie
czy odliczać składkę KRUS
odliczenie składki KRUS
data wydania decyzji
badania dla kierowcow na samochod sluzbowy
specjalizacja II stopień
WYWIAD SRODOWISKOWY
dzień prac.socjalnego
czy wynagrodzenie za warsztaty terapii zajęciowej wliczamy do dochodu ? pilne
od kidy przynać zasiek stały
Ogólnopolska Pikieta 30.11.2013
r.zastępcze