dożywianie od stycznia 2014
Re: dożywianie od stycznia 2014
z tego co wiem nie będzie bo ministerstwo finansów nie dało kasy
Rząd zaczyna oszczędzać na głodnych dzieciach. Co się dzieje w tym kraju?
Żle się dzieje. Jestem szczerze zbulwersowana faktem, że może nie byc dotacji na dożywianie.
Jakby nie było to od 02.01.2014 r będzie maskara w każdym Ośrodku !!!! bedzie na maxa roboty.....
U nas też dopiero od 02.01.14 będą rozpatrywane wnioski o posiłki dla dzieci w SP.
U nas też dopiero od 02.01.14 będą rozpatrywane wnioski o posiłki dla dzieci w SP.

Wiesz, katrinka, masa roboty to nas nie przeraża, bo tak jest co roku.
Na forum wrze a nasz Wydział śpi i zdumiony naszym telefonem co robić w sprawie dożywiania - włączyli gorącą linię do Ministerstwa i ....żadnych konkretów, pozostaje nerwówka i czekanie.
dożywianie bedzie,już przysłali zapotrzebowanie na środki z programu a takie owijanie wełny w bawełnę nie wiem czemu służy, chcą na górze pokazać jak to ciężko pracują do ostatnich dni i jaką to łaskę dzieciom polskim robią, zrzucą na ostatnią chwilę a my się urąbiemy po pachy.
irka
ja wiem, że nie będzie, a na pewno nie od 02.01.2014 r. Sprawa jest w Radzie ministrów (jeszcze nie przyjęta), potem dwa czytania w sejmie i senat. Starczy czasu do końca grudnia, by wszystko przeszło?
ja wiem, że nie będzie, a na pewno nie od 02.01.2014 r. Sprawa jest w Radzie ministrów (jeszcze nie przyjęta), potem dwa czytania w sejmie i senat. Starczy czasu do końca grudnia, by wszystko przeszło?
Oprócz dożywianie od stycznia 2014 - Pomoc społeczna (forum ogólne) przeczytaj również:
odwołanie
czy odliczać składkę KRUS
odliczenie składki KRUS
data wydania decyzji
badania dla kierowcow na samochod sluzbowy
specjalizacja II stopień
WYWIAD SRODOWISKOWY
dzień prac.socjalnego
czy wynagrodzenie za warsztaty terapii zajęciowej wliczamy do dochodu ? pilne
od kidy przynać zasiek stały
Ogólnopolska Pikieta 30.11.2013
r.zastępcze