dps poznan czapury

Wybrane tematy:
odpłatność za DPS - żyjące dzieci i wnuki Odpłatność za DPS sposób nalicznia świadczenie ratownicze- mieszkaniec DPS Ustalenie odpłatności DPS - stare zasady Decyzja OPS mam płacić a z czego mam żyć Wywiady alimentacyjne u dzieci
ODPOWIEDZ
~krzysztof

dps poznan czapury

Post autor: ~krzysztof »

Chcialbym przestrzec wszystkich przed tym domem opieki!Jesli kochacie i zalezy wam na waszych bliskich to nie zostawiajcie ich tam!Nie wierzcie w piekne slowka i zapewnienia pań,ktore nie maja zadnego wyksztalcenia a uwazaja sie za pielegniarki!Same ustalaja dawki lekow i faszeruja ludzi zeby miec spokoj!Mieszkancy sa bici i zle traktowani!Prosze nie kierujcie tam bliskich!
~h.l.

Re: dps poznan czapury

Post autor: ~h.l. »

i za to wszyskto opsy wystawią rachunek bliskim. kontrola dps powinna należec do kompetencji ops oraz p. c.p.r
~dyrektor

Post autor: ~dyrektor »

odpowiesz za te pomówienia przed sadem, masz szanse na tym forum to odszczekac, chyba , ze chcesz spotkac sie w sadzie to ok.
~Kasia
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: ~Kasia »

A to faktycznie dyrektor napisał z takimi błędami.
Kasia
~dd

Post autor: ~dd »

Z jakimi błędami Kasiu? Dyrektor poprostu zaprasza Krzysztofa na spotkanie przed sadem:). O tej porze roku sady są wyjątkowo piękne:):) I nawet jak ktoś lubi to może sobie poszczekać;)
~Zofia

Post autor: ~Zofia »

Proszę o pilny kontakt 501 701 462 Mam kilka pytań.Pozdrawiam.
~Bea

Post autor: ~Bea »

Zgadzam się....pracowałam tam, ...odeszłam bo nie pozwalało mi na to sumienie by dalej pracować, a mentalności pseudo -opiekunek nikt tam nie zmieni, to tania, niewykwalifikowana siła robocza
ODPOWIEDZ