druki w wordzie - Świadczenie Wychowawcze (500+)

Strona 1 z 3    [ Posty: 29 ]

Napisano: 24 lut 2016, 12:06

może macie namiar na druki do 500+ w wordzie. Muszę sama je dopracować.
Gość

Napisano: 25 lut 2016, 10:01

Jeżeli wzór druku wynika z rozporządzenia, to nie można samemu przy nim majstrować. Jest to druk ustalony odgórnie, a nie forma dowolna, którą można zmodyfikować.
Grażyna :-)

Napisano: 25 lut 2016, 10:20

Gość pisze:może macie namiar na druki do 500+ w wordzie. Muszę sama je dopracować.
Ale te nowe wyrywne :lol:
kawa i ciasto

Napisano: 25 lut 2016, 11:12

Nie do końca - nie powinno być napisu "WZÓR" i bez sygnaturki "Załacznik do......"
Kali2

Napisano: 25 lut 2016, 19:50

Grażyna :-) pisze:Jeżeli wzór druku wynika z rozporządzenia, to nie można samemu przy nim majstrować. Jest to druk ustalony odgórnie, a nie forma dowolna, którą można zmodyfikować.
samemu nie można, ale jak poproszę koleżankę o "pomajstrowanie" to chyba będzie dobrze
co myślicie?
Bad Lieutenant

Napisano: 26 lut 2016, 8:59

Bad ... a jest przy czym majstrować ?
A wracając do druków to lekki lifting im nie zaszkodzi np. oświadczenia o ryczałcie lub hektarach zrobię na pół kartki i będzie taniej.
Gość

Napisano: 26 lut 2016, 10:55

Jak chcesz taniej to zamów druki w drukarni. Oni robią tali lifting, że z 8 kartek wyjdą 4.
"Oko za oko, ząb za ząb, złotówka za złotówkę."
Kodeks Hammurabiego
ludek
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 23 cze 2006, 14:51
Zajmuję się:

Napisano: 26 lut 2016, 11:02

Chce wam się? W drukarni po 1 wychodzi TANIEJ, SZYBCIEJ i nie musicie się pier....ć.
No sorry, jak ktoś mówi mi (a mam takich mędrców, wierzcie), że drukowanie i kserowanie + robocizna, której nikt nie liczy, taniej wychodzi niż zamówienie paczki z drukarni, to ciągle się zastanawiam, skąd takich ekonomistów przywiało :lol:
kawa i ciasto

Napisano: 26 lut 2016, 11:05

coś by się znalazło do pomajstrowania...

połowa formatu A4 - to sama drukarnia proponuje
ja jestem zdania, że do wniosku oprócz informacji z rozporządzenia można dodać coś swojego i robię tak od początku działalności w SR
oczywiście to tylko moje zdanie...
Bad Lieutenant

Strona 1 z 3    [ Posty: 29 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x