druki wywiadu

Wybrane tematy:
posiłek w szkole i w domu -wniosek Dyrektora 20% Weryfikacja 40 Zasiłek celowy dla osadzonego w ZK AOON - dojazd własnym samoch. do 15.06.22r. decyzja zmieniająca DPS AOON/OW
ODPOWIEDZ
bb1

druki wywiadu

Post autor: bb1 »

Ktoś, coś bo już głupieję, mamy druki wywiadów z nagłówkiem o lecznictwie, ponownie zamówiłam w innej drukarni i brak w nagłówku o lecznictwie, zadzwoniłam do drukarni a Pan powiedział, że druki w nagłówku o lecznictwie są nieważne bo on jest na bieżąco i nawet konsultował to z ministerstwem, więc proszę o wasze uwagi.
Iza1

Re: druki wywiadu

Post autor: Iza1 »

O jakim lecznictwie
zzzzzzzzzzzzz

Post autor: zzzzzzzzzzzzz »

ja tez nie wiem o co chodzi o jakie lecznictwo
Ryska

Post autor: Ryska »

Ja też nie wiem.
bb1

Już tłumaczę: w nagłówku druku jest - pieczęć ośrodka pomocy społecznej lub przedsiębiorstwa podmiotu leczniczego - i teraz które są ważne te które opisałam czy te bez "lub przedsiębiorstwa podmiotu leczniczego". Pozdrawiam.
czy to ...

Post autor: czy to ... »

...tak trudno dotrzeć do wzoru
file:///C:/Users/m&j/Downloads/D20120712%20(4).pdf

macie pytacze :P
bb1

Dziękuję za poświęcenie czasu, część I ma w nagłówku podmiot leczniczy i tak mamy ale nam zarzucono, że nie ma tego w części IV.
czy to ...

Post autor: czy to ... »

bo część I może wypełnić pracownik szpitala np. do dps szpital =przedsiębiorstwa podmiotu leczniczego taki twór służby zdrowia
część IV (aktualizacja wywiadu) wypełnia pracownik ops lub dps - z mieszkańcem domu ;)
bb1

Ślicznie dziękuję za pomoc.
ODPOWIEDZ