Dw a śmieci
-
- Stażysta
- Zajmuję się: ps
- Kontakt:
Dw a śmieci
Witam, czy wszystkie wnioski sprawdzacie z deklaracjami na śmieci, czy tylko te które budzą wątpliwości
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: Dw a śmieci
Z ustawy wynika, że wszystkie powinny być weryfikowane, jednak my nawet nie mamy dostępu do tych systemów
-
- Starszy referent
- Zajmuję się: wszystkim
- Kontakt:
Weryfikowane dla zabawy bo przecież i tak z tą weryfikacją nic nie możemy zrobić. Na podstawie braku deklaracji nie odmówisz przecież. Ewentualnie dział od smieci moze cos sobie z ta wiedza zrobić. Chocoaz tez niewiele.naitsyrk85 pisze:Z ustawy wynika, że wszystkie powinny być weryfikowane, jednak my nawet nie mamy dostępu do tych systemów
-
- Stażysta
- Zajmuję się: ŚW/ŚR/FA/CP/DO/ST/ZG
- Kontakt:
No tak, weryfikować sobie możemy, ale gdzie podstawa żeby coś z tą wiedzą zrobićkalina.malina pisze: 28 wrz 2022, 8:04Weryfikowane dla zabawy bo przecież i tak z tą weryfikacją nic nie możemy zrobić. Na podstawie braku deklaracji nie odmówisz przecież. Ewentualnie dział od smieci moze cos sobie z ta wiedza zrobić. Chocoaz tez niewiele.naitsyrk85 pisze:Z ustawy wynika, że wszystkie powinny być weryfikowane, jednak my nawet nie mamy dostępu do tych systemów
-
- Praktykant
- Zajmuję się: MOPS
- Kontakt:
Ale możesz wysłać zapytanie do UG/UM o konkretne osoby/adresy. Niech odpowiadająnaitsyrk85 pisze: 27 wrz 2022, 22:54 Z ustawy wynika, że wszystkie powinny być weryfikowane, jednak my nawet nie mamy dostępu do tych systemów

-
- Stażysta
- Zajmuję się: ps
- Kontakt:
Ja dzisiaj "wyłapałam" 6 osób co nie złozyli deklaracji w ogole, kazałam im uregulować zaległości, bo nie dostaną dodatku, a czy poskutkuje zobaczymy.
Oprócz Dw a śmieci - Dodatek osłonowy / bon energetyczny / inne dodatki "paliwowe" przeczytaj również:
Dodatek węglowy a zmiana na PC
bez rozpoznania
Czy jakiś ośrodek zdecydował, które poprawki w CEEB przyjmujecie i przyznajecie węglowy?
zakręciłam się
kto robi wywiad
osłonowy podwyższony a wniosek na pelet
inne źródła odmowa?
PUE ZUS
błędy w deklaracjach poradnik
wycofanie wniosku o węglowy
Spóźnialscy CEEB w DW
dodatek osłonowy a zmiana deklaracji
"Kto pierwszy ten lepszy" - ankieta
3 domy jeden adres
D.węglowy koszty obsługi - wynagrodzenia