DW zmiany, zmiany, zmiany, projekt...

Wybrane tematy:
Wzory informacji, decyzji Webinar - dodatek osłonowy. B. Mazurkiewicz 08/02/2022 Informator dla samorządów Ministerstwo Klimatu i Środowiska - Dodatek osłonowy. Pytania i odpowiedzi dopłaty unijne ARiMR jak pozyskać dane WZÓR PISMA DO ZUSU O WYSOKOŚĆ SKŁADEK ZDROWOTNYCH ZA 2020R.
ODPOWIEDZ
gopsik11
Stażysta
Zajmuję się: ŚW DO FA
Kontakt:

Re: DW zmiany, zmiany, zmiany, projekt...

Post autor: gopsik11 »

Tom. pisze: 06 wrz 2022, 13:23
Aniorka pisze: 06 wrz 2022, 13:18 oznaczają wnioski bez wydanej informacji
:idea:
Czyli rozpatrzone "zatwierdzone" z kilkoma gospodarstwami domowymi na jeden adres będą pozytywnie rozpatrzone ?
jasiak
VIP
Zajmuję się: Św/Fa/ŚR
Kontakt:

Post autor: jasiak »

w trakcie jazdy do pracy w pewnej stacji radiowej mówili, że kasa i tak dopiero na wiosnę będzie :D
kalina.malina
Starszy referent
Zajmuję się: wszystkim
Kontakt:

Post autor: kalina.malina »

I wszystkie piece zgłoszone po 11 sierpnia do odmowy..? I pisanie do UG kiedy deklaracja została złożona bo przecież w ceebie tego nie widać... Ciekawe kto to ma wszystko robić.
gopsik11
Stażysta
Kontakt:

kalina.malina pisze: 07 wrz 2022, 8:42 I wszystkie piece zgłoszone po 11 sierpnia do odmowy..? I pisanie do UG kiedy deklaracja została złożona bo przecież w ceebie tego nie widać... Ciekawe kto to ma wszystko robić.
Na moje to chodzi tylko o te wszystkie stosowane rodzaje paliw stałych oprócz węgla.
kalina.malina
Starszy referent
Zajmuję się: wszystkim
Kontakt:

Post autor: kalina.malina »

Na moje to chodzi tylko o te wszystkie stosowane rodzaje paliw stałych oprócz węgla.
[/quJa tez zrozumiałam ze chodzi tylko o korekty ale iktos mi juz nizez roztłumaczył, i wynika ze wszyscy spoźnialscy po 11 sierpnia nie przysługuje. Kilkadziesiąt na pewno u nas. moze i wiecej.
ulape
Praktykant
Zajmuję się: ŚR ŚW
Kontakt:

Post autor: ulape »

Aniorka pisze: 06 wrz 2022, 13:18 Taka jeszcze jedna rozkmina: Jak rozumiecie art 52 Do postępowań w sprawie wypłaty dodatku węglowego wszczętych i niezakończonych przed dniem wejścia w życie niniejszej ustawy prowadzonych na podstawie ustawy zmienianej w art. 50 stosuje się przepisy w brzmieniu nadanym niniejszą ustawą.

Czy niezakończone sprawy oznaczają wnioski bez wydanej informacji czy również wnioski z informacjami ale niewypłacone?
ulape
Praktykant
Zajmuję się: ŚR ŚW
Kontakt:

Post autor: ulape »

Podbijam pytanie
Raa
Referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: Raa »

Zgodnie z kpa postępowania administracyjne kończy wydanie dec. lub postanowienia.

W tym wypadku informacji.

Mi mój UW powiedział, że nic nie wiedzą o kasie z ministerstwa więc zaczynam się obawiać czy kasa nie ruszy dopiero po noweli. W ilości po zmianach.

Ja w każdym razie twierdzę, że nie wydam infor póki mi skarbniczka nie powie że kasa jest na koncie. Do tego czasu wnioski w systemie i wzywamy ludzi aby nam poprawili błędy.
Awatar użytkownika
heiland
Administrator
Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS
Kontakt:

Post autor: heiland »

ulape pisze: 07 wrz 2022, 9:26 Podbijam pytanie
Przed podbiciem przeczytaj uważnie. Bo była odpowiedź!
gopsik11
Stażysta
Kontakt:

kalina.malina pisze: 07 wrz 2022, 9:17 Na moje to chodzi tylko o te wszystkie stosowane rodzaje paliw stałych oprócz węgla.
[/quJa tez zrozumiałam ze chodzi tylko o korekty ale iktos mi juz nizez roztłumaczył, i wynika ze wszyscy spoźnialscy po 11 sierpnia nie przysługuje. Kilkadziesiąt na pewno u nas. moze i wiecej.
Racja;)
ODPOWIEDZ