Czyli rozpatrzone "zatwierdzone" z kilkoma gospodarstwami domowymi na jeden adres będą pozytywnie rozpatrzone ?
DW zmiany, zmiany, zmiany, projekt...
-
- Stażysta
- Zajmuję się: ŚW DO FA
- Kontakt:
-
- VIP
- Zajmuję się: Św/Fa/ŚR
- Kontakt:
Re: DW zmiany, zmiany, zmiany, projekt...
w trakcie jazdy do pracy w pewnej stacji radiowej mówili, że kasa i tak dopiero na wiosnę będzie 

-
- Starszy referent
- Zajmuję się: wszystkim
- Kontakt:
I wszystkie piece zgłoszone po 11 sierpnia do odmowy..? I pisanie do UG kiedy deklaracja została złożona bo przecież w ceebie tego nie widać... Ciekawe kto to ma wszystko robić.
-
- Stażysta
- Kontakt:
Na moje to chodzi tylko o te wszystkie stosowane rodzaje paliw stałych oprócz węgla.kalina.malina pisze: 07 wrz 2022, 8:42 I wszystkie piece zgłoszone po 11 sierpnia do odmowy..? I pisanie do UG kiedy deklaracja została złożona bo przecież w ceebie tego nie widać... Ciekawe kto to ma wszystko robić.
-
- Starszy referent
- Zajmuję się: wszystkim
- Kontakt:
Na moje to chodzi tylko o te wszystkie stosowane rodzaje paliw stałych oprócz węgla.
[/quJa tez zrozumiałam ze chodzi tylko o korekty ale iktos mi juz nizez roztłumaczył, i wynika ze wszyscy spoźnialscy po 11 sierpnia nie przysługuje. Kilkadziesiąt na pewno u nas. moze i wiecej.
[/quJa tez zrozumiałam ze chodzi tylko o korekty ale iktos mi juz nizez roztłumaczył, i wynika ze wszyscy spoźnialscy po 11 sierpnia nie przysługuje. Kilkadziesiąt na pewno u nas. moze i wiecej.
-
- Praktykant
- Zajmuję się: ŚR ŚW
- Kontakt:
Aniorka pisze: 06 wrz 2022, 13:18 Taka jeszcze jedna rozkmina: Jak rozumiecie art 52 Do postępowań w sprawie wypłaty dodatku węglowego wszczętych i niezakończonych przed dniem wejścia w życie niniejszej ustawy prowadzonych na podstawie ustawy zmienianej w art. 50 stosuje się przepisy w brzmieniu nadanym niniejszą ustawą.
Czy niezakończone sprawy oznaczają wnioski bez wydanej informacji czy również wnioski z informacjami ale niewypłacone?
-
- Praktykant
- Zajmuję się: ŚR ŚW
- Kontakt:
Podbijam pytanie
-
- Referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Zgodnie z kpa postępowania administracyjne kończy wydanie dec. lub postanowienia.
W tym wypadku informacji.
Mi mój UW powiedział, że nic nie wiedzą o kasie z ministerstwa więc zaczynam się obawiać czy kasa nie ruszy dopiero po noweli. W ilości po zmianach.
Ja w każdym razie twierdzę, że nie wydam infor póki mi skarbniczka nie powie że kasa jest na koncie. Do tego czasu wnioski w systemie i wzywamy ludzi aby nam poprawili błędy.
W tym wypadku informacji.
Mi mój UW powiedział, że nic nie wiedzą o kasie z ministerstwa więc zaczynam się obawiać czy kasa nie ruszy dopiero po noweli. W ilości po zmianach.
Ja w każdym razie twierdzę, że nie wydam infor póki mi skarbniczka nie powie że kasa jest na koncie. Do tego czasu wnioski w systemie i wzywamy ludzi aby nam poprawili błędy.
- heiland
- Administrator
- Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS
- Kontakt:
Przed podbiciem przeczytaj uważnie. Bo była odpowiedź!
-
- Stażysta
- Kontakt:
Racja;)kalina.malina pisze: 07 wrz 2022, 9:17 Na moje to chodzi tylko o te wszystkie stosowane rodzaje paliw stałych oprócz węgla.
Oprócz DW zmiany, zmiany, zmiany, projekt... - Dodatek osłonowy / bon energetyczny / inne dodatki "paliwowe" przeczytaj również:
dodatek węglowy konto spółdzielni mieszkaniowej
Dodatek węglowy funkcja c.o i c.w.u
Sygnity - Lista wniosków ze wspólnym adresem zamieszkania
Dostaniecie coś ze środków na obsługę?
Wzór informacji dot. przyznania dodatku węglowego
Złość wnioskodawców
Dodatek węglowy
zmiana składu rodziny po wypłacie dodatku osłonowego
dom w innej gminie niż miejsce zamieszkania
Dodatek węglowy-procedura postepowania
Dorosłe rodzeństwo i dwa gospodarstwa na 1 lokal
dodatek węglowy pytanie
deklaracja na piec nie oddany dom
Naruszenie dyscypliny finansów publicznych!!!
Kotłownia
wysyłka informacji o przyznaniu