Już dzisiaj w TV nadają cały czas o dodatku do gazu w 2023 rokuSzarak pisze: ↑28 lis 2022, 8:59To od stycznia jedziemy z refundacją podatku VAT od art.17 https://www.gov.pl/web/premier/projekt- ... rynku-gazu
Swoją drogą - już "reklamują", a to przecież nawet nie przeszło całej ścieżki...paliwa gazowe – gaz ziemny wysokometanowy lub zaazotowany, w tym skroplony gaz ziemny oraz propan-butan lub inne rodzaje gazu palnego, dostarczane za pomocą sieci gazowej, a także biogaz rolniczy, niezależnie o ich przeznaczenia;
Ciekawe jak to wszystko ma się pogodzić z ustawą ---1 pracownik socjalny = 50 środowisk. Można? Można!elinka85 pisze: ↑01 gru 2022, 8:53Ja kończę węglowy (chyba że wczesniej ja się skończę) i odmawiam realizowania innych dodatków...JLP pisze: ↑28 lis 2022, 14:05Nie wiem jak u Was ale u nas w Ośrodku realizacja praktycznie wszystkich innych zadań została zdemolowana przez dodatki i wielu pracowników jest na skraju wytrzymałości. Jeżeli ma to być kontynuowane w coraz gorszych formach, to trzeba poważnie zastanowić się nad rzuceniem tej roboty. Nikt się z nami nie liczy, nie wiadomo kto i kiedy na realizować te buble prawne i ogrom pracy. Przepisy i interpretacje ciągle się zmieniają a jeszcze straszy się odpowiedzialnością.