no nie mamy jeszcze
teoretycznie napisałam, przecież te zmiany jak będą to nie wiadomo kiedy, a 1 wnioski 17-18 więc wypłata musi być
no nie mamy jeszcze
ale to już nie mój problemZofia pisze: 02 wrz 2022, 12:46 No ale jak pół gminy dostanie na starych zasadach, a pół gminy na nowych, to będzie armagedon.
Klienci nam nie dadzą żyć.
a co zrobisz jak jest 1 dom, 1 kocioł 2 rodziny rodzice i dzieci - małżeństwo, węgiel kupują dzieci, rodzice się dokładali, a że rodzice mają więcej czasu to 1 byli z wnioskiem .... nam już zapowiedzieli, że do sądu z nami pójda - bo rodzina w konflikcieZofia pisze: 02 wrz 2022, 12:46 No ale jak pół gminy dostanie na starych zasadach, a pół gminy na nowych, to będzie armagedon.
Uważam, że żaden kierownik czy dyrektor OPS się na to nie zgodzi.Zofia pisze: 02 wrz 2022, 12:46 No ale jak pół gminy dostanie na starych zasadach, a pół gminy na nowych, to będzie armagedon.
ok a co zrobisz jak zmiany wejdą w życie 30 września ?pawel.w pisze: 02 wrz 2022, 13:13Uważam, że żaden kierownik czy dyrektor OPS się na to nie zgodzi.Zofia pisze: 02 wrz 2022, 12:46 No ale jak pół gminy dostanie na starych zasadach, a pół gminy na nowych, to będzie armagedon.
Albo wszyscy na starych zasadach albo wszyscy na zasadach po zmianach.
Mam nadzieję, że zdążą zmienić termin z 30 na 60 dni rozpatrzenia wniosku.
jasiak pisze: 02 wrz 2022, 13:05 o Odrze gadali
były pytania, p. minister na wiecu była, był wniosek odrzucenia ustawy o tych nowych dodatkach i wprowadzenia zmian w DW, ale nie przeszedł
posiedzenie komisji jest teraz