Dylemat - Dodatki mieszkaniowe

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]

Napisano: 29 maja 2015, 11:43

Byłam na szkoleniu z Panią Ochoską, i mam kompletny mętlik w głowie, otóż chodzi o faktury za wodę i śmieci. Faktury te zazwyczaj są za kwartał i ja robiłam tak że dzieliłam to na trzy miesiące i wychodziła mi kwota miesięczna, a Pani prowadząca szkolenie powiedziała że absolutnie nie można tego brać pod uwagę jako wydatek, faktura musi być z tego miesiąca w którym osoba składa wniosek, czy też z tym sie zgadzacie? Bo ja niewiem co mam zrobić
mariczkap91

Napisano: 29 maja 2015, 11:55

ciekawe co jeszcze ci nawiedzeni szkoleniowcy wymyślą - nikt nie będzie czekać kwartału żeby przynieść fakturę to bzdura. Rób jak robiłaś do tej pory
a tak nawiasem podała ona bynajmniej jakieś źródło swojej teorii.... bo jak coś wymyślają to choć wyrok przytoczą
małe ww
Podinspektor
Od: 11 kwie 2014, 9:44
Zajmuję się:

Napisano: 29 maja 2015, 13:05

Oczywiście, w idyllicznym świecie petent przynosi rachunki za prąd, wodę, etc. dokładnie za ten miesiąc, w którym składa wniosek. Polska nie jest jednak miejscem idylli i nie ma na to szans. :) Dokładnie - rób jak do tej pory, bowiem nie da się inaczej.
Pani ze szkolenia chyba jest trochę z innej rzeczywistości, tak jak nasz ustępujący prezydent. ;)
Krwawa
Podinspektor
Od: 09 kwie 2014, 14:46
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x