DYSKRYMINACJA
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: DYSKRYMINACJA
nie zaprzeczam, nie zjadłam wszystkich rozumów i w niektórych dziedzinach na pewno - cały czas się uczę ( dzięki Bogu skutecznie):)
Dzidka
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Ale dosyć rozmydlania - tematem jest dyskryminacja osób
niepełnosprawnych i to jest temat wiodący. Moim zdaniem takie uchwały są błędne co można zrobić - inaczej co może zrobić zwykły obywatel aby taka uchwala została uchylona? Jakie należy podjąć kroki - na te pytania będę szukała odpowiedzi.
niepełnosprawnych i to jest temat wiodący. Moim zdaniem takie uchwały są błędne co można zrobić - inaczej co może zrobić zwykły obywatel aby taka uchwala została uchylona? Jakie należy podjąć kroki - na te pytania będę szukała odpowiedzi.
Dzidka
Szukaj dzibar odpowiedzi, nasjpierw na poniższe pytania, a potem na pytanie Skąd wziąć opieniądze, jak ich nie ma? Nie pisz tylko, że od żyrantów
2011-03-24 09:39 Re: DYSKRYMINACJA
wysłane przez ~MARTA dnia 2011-03-24 09:39:46
~MARTA
W całej Polsce (jak w zeszłym roku) obcięto środki na PFRON. Co ma zrobić prezydent, burmistrz czy wójt? Zdaniem dzibar to wina Tuska i prezydenta miasta oczywiście. Dzibar a czy wiesz dlaczego jest mniej środków na PFRON? Jak nie wiesz to nie oczerniaj innych i nie posługyuj się sloganami jeśli chcesz być merytoryczna
2011-03-24 09:39 Re: DYSKRYMINACJA
wysłane przez ~MARTA dnia 2011-03-24 09:39:46
~MARTA
W całej Polsce (jak w zeszłym roku) obcięto środki na PFRON. Co ma zrobić prezydent, burmistrz czy wójt? Zdaniem dzibar to wina Tuska i prezydenta miasta oczywiście. Dzibar a czy wiesz dlaczego jest mniej środków na PFRON? Jak nie wiesz to nie oczerniaj innych i nie posługyuj się sloganami jeśli chcesz być merytoryczna
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
PORADŹ CO ROBIĆ SPECJALSITKO
2011-03-28 16:49
prosze o pomoc
wysłane przez ~gosia dnia 2011-03-28 16:49:40
~gosia
witam wszystkich serdecznie jestem mama 3 dzieci 5 letniego wikiego trzy letniej zuzi i 3 miesięcznego kuby. razem z mężem i naszymi pociechami mieszkamy u rodziców . korzystamy z jednego małego pokoju a rodice z dwójką mojego rodzeństwa w drugim w sumie z mojego asiłku macieżyńskiego i zasi. rodzinnego utymujemy 9 osób, mój maz ni pracuje nie moze nigdzie znaleśc pracy więc dorabia na rynku a mama ma 460zł renty bo ma komornika prosze o każdą pomoc jeżeli ktokolwiek może prosze o kontakt na meila daras02@tlen ...nr.konta 40203000451130000009288560
[Wyslij odpowiedz]
2011-03-28 16:49
prosze o pomoc
wysłane przez ~gosia dnia 2011-03-28 16:49:40
~gosia
witam wszystkich serdecznie jestem mama 3 dzieci 5 letniego wikiego trzy letniej zuzi i 3 miesięcznego kuby. razem z mężem i naszymi pociechami mieszkamy u rodziców . korzystamy z jednego małego pokoju a rodice z dwójką mojego rodzeństwa w drugim w sumie z mojego asiłku macieżyńskiego i zasi. rodzinnego utymujemy 9 osób, mój maz ni pracuje nie moze nigdzie znaleśc pracy więc dorabia na rynku a mama ma 460zł renty bo ma komornika prosze o każdą pomoc jeżeli ktokolwiek może prosze o kontakt na meila daras02@tlen ...nr.konta 40203000451130000009288560
[Wyslij odpowiedz]
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Oprócz DYSKRYMINACJA - HYdE PaRK przeczytaj również:
NĘKANIE
Apel do mediów
Ze szczególna dedykacją
Potrzebuję pomocy finansowej
Nie ma BOLKA zdaniem Sądu
gdzie ci durnie, którzy tak zachwalali rząd po-psl?
Tajemnicza sprawa
szukasz pracy w zawodzie pracownika socjalnego? zapraszam do rozmów :)
to kolejne osiągnięcie platformy i powód do radości
zrozpaczona matka błaga o pomoc
i kto tu wymaga resocjalizacji?
Strach się bać
Związki zawodowe wszystkich pracowników pomocy społecznej.
kapitalne pytanie i niezła zabawa
jakoś nigdy nie wierzyłem temu rządowi
SZOK