Dziś poczułem wiosnę a wy?
Re: Dziś poczułem wiosnę a wy?
na akord ... i na ilość a nie na jakość... będzie jeszcze więcej Oskarków, Szymonków, Madzi, itd.
Nie będzie bo prywaciarz walnie takie kary za błędy że się nie pozbieracie.
Ale wróćmy do wiosny. Ona tuż tuż a zmiany w łopiece dopiero za ponad rok;)
Ale wróćmy do wiosny. Ona tuż tuż a zmiany w łopiece dopiero za ponad rok;)
Ja tez poczułem. Zapach zwolnionego socjalnego w poniedziałkowy poranek ha ha ha
Rozwój społeczny i gospodarczy, lepsze warunki życia, to podstawowe zadaniem pracy socjalnej na całym świecie. W Polsce wciąż oszczędza się na tej sferze działalności Państwa. Obywatelom wmawia się, że środki na zadania pomocy społecznej są konsumowane przez hordy alkoholików i margines społeczny oraz urzędników. Pracownicy socjalni w Polsce są nadmiernie obciążenie wykonywaniem różnorakich zadań. Brakuje etatów i środków na ich realizację. Pomoc społeczna próbuje gasić pożary spowodowane złą polityką Państwa. Priorytetem powinny być jednak profilaktyka, rozwój społeczny i lepsze warunki życia dla mieszkańców. Tego nie da się robić redukując zatrudnienie w sektorze pomocy i tnąc budżet na zadania pomocy społecznej!
tego nie da się też zrobić w dobie europejskiego kryzysu
Oprócz Dziś poczułem wiosnę a wy? - HYdE PaRK przeczytaj również:
Czy oko to kowboj klawiatury
do Adama
przyjmę każdą formę pomocy - dziękuję rachunek bankowy 85 1140 2004 0000 3302 5269 4938
mam dość głupich postów i Adama
Adam - wciąż nie może zapomnieć :)
OPS
Chcielibyście pracować gdzie indziej?
Czy syn gej albo córka lesba to wstyd i nieszczęście dla rodziców?
Dlaczego Adam uważa się za mądrzejszego?
Dlaczego Adam celebruje głupotę i nicnierobienie?
Dlaczego Adam ma takie przymulone spojrzenie?
Dlaczego Adam nie potrafi odpowiedzień na najprostsze pytanie z pmocy społecznej?
Dlaczego Adam się nie ożenił?
Dlaczego Adama zwolniono z OPS?
Dlaczego Adam ma taki mały rozumek?
W mopsach picie kawy i palenie fajek się celebruje. Dlaczego?