Jest nova Sia! koniecznie posłuchaj..sto vise..Drago mi je..Odlično!
Da li se sećate??? ne ?
zapraszam więc

mój adres: KatnissHermiona@wp.pl- będzie mi bardzo miło gościć Pana wśród znajomych.
Do rana mam przeczytać " Przemoc z perspektywy kobiet osadzonych w areszcie " -proszę więc zaprzątać mi ten czas inaczej..Rozmowę rekrutacyjną i tak zaliczę. Wiem to.
czekam i nie przerywam melodii..wręcz przeciwnie..mam czas.
Emilka. Czyli ta Pana Emilka.

Przepraszam Pana, Juniorze...
Nie zdążyłam ubrać wieczorowej sukienki, ale za bardzo zmęczonaaa...
Zdążyłam wziąć prysznic, założyć zwykłego t- sherta i w zasadzie tyle. Wiem.Tak jakoś mało wieczorowo wypadłam.
Ale pozwoli Pan -że tylko na chwilę oprę o Pana głowę- postram się nie zasnąć. Obiecuję. Ale gdyby tak się stało. Po prostu proszę mnie mocniej przytrzymać..

Chcę odpocząć..tańczmy więc..Ja wybrałam ten kawałek;)
ps. elmer czy możesz zwracać się do mnie emilka. Do dalszych zdrobnień dojdziemy z czasem..

"Emilii" nie leży mi tak samo jak Emilia ( wybitnie źle to brzmi) wpisałam tak - bo "nie puściło mnie" inaczej.
Do Ares.
Nie wygłupiaj się , bo najzwyczajniej w świecie jest mi przykro. Co TY wymyśliłeś apropos wątku " Interwencja kryzysowa.." Już dawno miałam cię poprosić o wypowiedzenie się w tym temacie. Adam ja czytałam to forum kiedy jeszcze nie pracowałam w tym zawodzie a ty już dawno byłeś pracownikiem socjalnym , pamiętam twoje wpisy, uważam cię za mądrego i inteligentnego faceta. Ostatnio jedynie miałam wrażenie- że nie masz humoru, toteż nie wchodziłam ci w drogę.
ps. pamiętasz wątek " Koniec wojny polsko - litewskiej" ? napisałam ci coś takiego ważnego a ty nawet nie zwróciłeś uwagi

emilka
ps.Przepraszam pozostałych.. - wątek ma charakter osobisty i nie musicie tego czytać - ale ten Pan powyżej zgubił mój adres prywatny;) tak mu zależało.