Kati@ pisze:Elmer po co tracisz energię, z Kaśkami się trudno dyskutuje, to tak jak z rozmową kwalifikacyjną do Policji
dwa razy dwa? - pięć
na pewno ?- na pewno
ale na pewno? - oczywiście, że tak
przyjęty - głupi ale pewny
Kati@ pisze:Elmer po co tracisz energię, z Kaśkami się trudno dyskutuje, to tak jak z rozmową kwalifikacyjną do Policji
dwa razy dwa? - pięć
na pewno ?- na pewno
ale na pewno? - oczywiście, że tak
przyjęty - głupi ale pewny
ale w tym problem ze kasia22 bledu nie robi wiec nie ma sie z czego smiaćKati@ pisze:aleś poważna - ja też jestem Kaśka ale umiem się śmiać ze swoich błędów
ale po co ja mam robic kopiuj/wklej z tego co napisala kasia22?, ona juz ci wszytsko wytlumaczyla a ja sie podpisuje pod tym obiema rekamiElmer pisze:ale wiesz, to jest tylko twoje zdanie, którego na dodatek nie potrafisz uzasadnić
Problem w tym, że nic nie wytłumaczyła, czyli Ty się podpisujesz pod niczym. To nie są nienależnie pobrane świadczenia, jak nie chce czytać wyroków, to niech chociaż przeczyta art. 30 ustawy - do którego punktu podciągnie ten przypadek? Bo mi nie pasuje do żadnego. Osoba nabyła uprawnienia do emerytury w kwietniu, nie w lutym. Nabyciem uprawnień jest otrzymanie decyzji i tyle. Postępowanie naprawdę nie polega na tym, żeby było łatwo i przyjemnie, tylko, żeby było zgodnie z prawem. To co robi Elmer, Kati i ja jest zgodne z prawem, na potwierdzenie tego mamy orzecznictwo, to co Wy robicie jest delikatnie mówiąc naruszeniem prawa i dóbr waszych klientów, dodatkowo nie macie złamanego pół przepisu na poparcie swoich słów. Elmer od 5 stron wątku prosi o uzasadnienie, a nie padło ani jedno konkretne zdanie, tylko jakieś lawirowanie i inwektywy. Sorry, słabo.mastermind pisze:ale po co ja mam robic kopiuj/wklej z tego co napisala kasia22?, ona juz ci wszytsko wytlumaczyla a ja sie podpisuje pod tym obiema rekamiElmer pisze:ale wiesz, to jest tylko twoje zdanie, którego na dodatek nie potrafisz uzasadnić
wystarczy podstawowy przepis iz osobie uprawnionej do emerytury nie przysluguje swiadczenie pielegnacyjne