Myślę, że to co wpisze w tą tabelkę która się pojawiła dotyczącą osoby przebywającej za granicą (dane członka rodziny, kraj, adres itp.) to wystarczyPola1 pisze:w starym okresie zasiłkowym jeżeli we wnioski wnioskodawczyni zaznaczyła, że członek rodziny przebywa za granicą dawałam formularz (oświadczenie). czy w nowym okresie zasiłkowym tez trzeba dawać takie oświadczenie czy wystarczy to co wnioskodawczyni wypełni we wniosku odnośnie członka rodziny przebywającego za granicą?
dziękiMinion pisze:Myślę, że to co wpisze w tą tabelkę która się pojawiła dotyczącą osoby przebywającej za granicą (dane członka rodziny, kraj, adres itp.) to wystarczyPola1 pisze:w starym okresie zasiłkowym jeżeli we wnioski wnioskodawczyni zaznaczyła, że członek rodziny przebywa za granicą dawałam formularz (oświadczenie). czy w nowym okresie zasiłkowym tez trzeba dawać takie oświadczenie czy wystarczy to co wnioskodawczyni wypełni we wniosku odnośnie członka rodziny przebywającego za granicą?I jeszcze ja bym brał umowę albo jakikolwiek dokument, że pracuje za granicą.