Witam, proszę Was o pomoc ponieważ w tym miesiącu dostaliśmy decyzję z ROPS przyznającą Pani 500+. Wypłaciliśmy jej świadczenie a za 2 tygodnie przyszło do nas postanowienie w którym stwierdzono że zachodzi koordynacja.
O co im chodzi i co teraz?
Ale ja wpłaciłam na podstawie ich decyzji która mi wysłali.
W lipcu otrzymałam decyzję ich z czerwca że przyznać należy. Wypłaciłam. A teraz przyszło postanowienie że zachodzi koordynacja.
Co teraz?
w lipcu otrzymalas decyzje ze [przyznali swiadczenia w ROPS od czerwca, tak ? i wniosek o swiadczenia tez byl zolozony w czerwcu ? czy moze wczesniej ?
Wiosek z listopada ub. roku wysłany do nich w grudniu
Decyzja ich przyznająca z czerwca tego roku odebrana przez nas w lipcu a przyznali od listopada
Postanowienie ich z lipca tego roku
Wyplacilismy w lipcu począwszy od listopada
no to ok, czy wniosek jest rozpatrzony w calosci, postanowienie tez jest,ze koordynacja zachodzi od 1.11 pewnie, wiec nic z tym juz nie robisz, widocznie wasz ROPS oprocz ustalenia prawa dodatkowo informuje was o tym ,ze zachodzi koordynacja...wepnij do do teczki i koniec na tym, dalej realizujesz decyzje marszalka
a w tym okresie , od tego 2015 kiedy zachodzi koordynacja )nie mieli u ciebie zadnych swiadczen, na przyklad rodiznnych ? wyplacanych na podstawie twojej decyzji ?