gdzie wpisujecie.. - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 04 maja 2015, 12:14

Gdzie wpisujecie kontakt w sprawie rodziny z jakimś "specjalistą", np. logopedą, pedagogiem.. ?
tylko w dzienniku wizyt czy może oddzielny jakiś formularz - kartę konsultacji macie ?
espresso

Napisano: 04 maja 2015, 12:56

W dzienniku wizyt w środowisku rodzinnym, jaki prowadzę zapisuję tylko wizyty u rodziny. Z każdych takich odwiedzin robię notatkę służbową. Podobnie jest ze spotkań z pedagogiem,psychologiem czy wychowawcą (tych wizyt nie wpisuje do dziennika wiz.w śr.rodz.)
moiss

Napisano: 05 maja 2015, 10:32

ja mam taki druk jak karta pracy z rodziną, taka tabelka z podziałem na datę, opis zadań wykonywanych przez AR (m.in. w środowisku) orz kontakt z instytucjami, gdzie w formie krótkiej informacji piszę z kim nawiązałam kontakt i co ustaliłam ( jeżeli pozyskałam jakies bardzo istotne informację piszę wówczas notatke słuzbowa z rozmowy a w karcie zaznaczam tylko z kim się kontaktowałam).
monk
Praktykant
Od: 02 maja 2015, 16:39
Zajmuję się:

Napisano: 06 maja 2015, 10:56

Ja mam ogólna kartę pracy dla wszelkich działań poza bezpośrednim kontaktem z rodzinami, wpisuję tam m.in wszelkie konsultacje.
Lisbeth

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem