Dopiero przy raportach do sprawozdania wryłam, że źle oznaczyłam opłaty za druga formę karty tzn. zwolniłam rodzinę z opłat a rodzina wpłaciła odpowiednią kwotę. YTeraz w spr. tej kwoty nie ma ??? a wniosek został juz zakończony i nie można go edytować i zmienić?
Czy mieliście taka sytuację, gdzie zadzwonić ???
Gdzie zadzwonic o pomoc jesli mam błędy we wniosku a sprawa została zakończona?
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: Gdzie zadzwonic o pomoc jesli mam błędy we wniosku a sprawa została zakończona?
Ja bym to zrobił w uwagach do sprawozdania, raczej nikt ci tego nie cofnie. Po prostu napisał w wyjaśnieniach "uwagach". Pamietaj, że zeby przed zatwierdzeniem sprawdzić czy te uwagi się zapisały - potrafią znikać, więc zapisz sobie gdzieś dodatkowo na PC, żeby w razie problemów wkleic przed zatwierdzeniem czyli wysłaniem sprawozdania".
Podejrzewam, że sporo osób się machnęło i teraz wychodzą takie rzeczy, zdarza się. Moim skromnym zdaniem, system nie powinien wybierać nic tzn. domyślnie powinna być opcja "Wybierz jedna z 3 możliwości" i twarda walidacja jeżeli użytkownik tego świadomie nie wybierze. A tutaj domyślnie coś podpowiada, nie zauważysz i leci błąd.
Podejrzewam, że sporo osób się machnęło i teraz wychodzą takie rzeczy, zdarza się. Moim skromnym zdaniem, system nie powinien wybierać nic tzn. domyślnie powinna być opcja "Wybierz jedna z 3 możliwości" i twarda walidacja jeżeli użytkownik tego świadomie nie wybierze. A tutaj domyślnie coś podpowiada, nie zauważysz i leci błąd.
Oprócz Gdzie zadzwonic o pomoc jesli mam błędy we wniosku a sprawa została zakończona? - Karta Dużej Rodziny przeczytaj również:
akt urodzenia dziecka
sprawozdanie so1
problem ze sprawozdaniem
Błędy we wniosku elektronicznym
jak rozliczacie dotację z KDR?pomocy!!!
Zmiana nazwisk i domówienie karty
Do kiedy sprawozdania
zmiana treści smsa
Sprawozdanie
Wgląd rodziców do KDR dzieci
Przedłużenie terminu kdr dla osoby uczącej się - jak ma wyglądać wniosek?
Opłaty za karte elektronicznę prosze o pomoc
jak policzyć opłaty za kdr
czy KDR się należy
Karta dodakowa -inny wnioskodawca
Edycja zatwierdzonego wniosku