GKRPA

Wybrane tematy:
świetlice środowiskowe w 2015 r.? Zachowaj trzeźwy Umysł Szkolenie- kontrola przedsiębiorców sprzedających alkohol przez GKRPA organizacja koloni programem terapeutycznym leczenie z.stały-alkohol
ODPOWIEDZ
~kinga

GKRPA

Post autor: ~kinga »

mam prośbę czy ktoś mi pomoże jak wygląda wzór wezwania alkoholika na posiedzenie
~z

Re: GKRPA

Post autor: ~z »

W dniu o godz gdzie........... odbędzie się posiedzenie GKRPA .W związku z tym wzywam Pania/a do stawienia się się w tutejszym Urzędzie o godz...w celu przeprowadzenia rozmowy w sprawie nadużywania alkoholu.
~Waldek

Post autor: ~Waldek »

ja bym zastąpił słowo \"wzywa\" słowem \"zaprasza\", gdyż nie ma takiej podstawy prawnej by wzywać!
~z

ja zapraszam członków komisji a osobe wzywam . uważam że to jest wezwanie a nie zaproszenie. za zaproszenie można podziękować.a na wezwanie jak się nie stawi kieruję wniosek do Sądu. Tak robię od kilkunastu lat. Super mi to wychodzi.
~ola

Post autor: ~ola »

ale wzywam jest skuteczniejsze niż zapraszam; co do podstawy, to w żadnym przypadku jej nie ma. Uważam tak, jak z.
~MARTA II

Post autor: ~MARTA II »

my zapraszamy ale osoby wspólużaleznione min te które zgłaszaja wnioski o leczenie ( zony matki dzieci oczywiście pełnoletnie)
~z

szacunek dla współuzależnionych ok zgadzam się .Ja też takie osoby zapraszam
ODPOWIEDZ