Gorąca dyskusja - Świadczenia rodzinne

Strona 4 z 10    [ Posty: 95 ]

Napisano: 06 gru 2013, 12:01

Ta i jeszcze tytułować go jego ekscelencją.
Przezyłam pół roku bez tych pieniędzy , to i przeżyję dłużej, ale ryąej gnidzie politycznej nie dam najmniejszej satysfakcji.
~m&m

Napisano: 06 gru 2013, 12:01

ryżej miało byc.
~m&m

Napisano: 06 gru 2013, 12:11

~m&m popieram Cie z całego serca !!

raczej tak to ma być:

Obejmując urząd Prezesa Rady Ministrów ślubował pan, że dochowa \"wierności postanowieniom Konstytucji i innym prawom Rzeczypospolitej Polskiej, a dobro Ojczyzny oraz pomyślność obywateli będą dla mnie zawsze najwyższym nakazem\". Dzisiaj, my obywatele Rzeczpospolitej wzywamy ciebie premierze do wypełnienia słów tej przysięgi. Działając w niezgodzie z KRP naraziłeś NAS na poniżenie 150 tys Obywateli Państwa Polskiego z tego powodu MY Naród domagamy się twojej dymisji abyś nie szkodził już RP

i tak dale.....................
~rolniczka

Napisano: 06 gru 2013, 12:15

Tak. Ośmieszajcie, drwijcie, nie popierajcie. Typowo polskie zachowanie - każdy sobie królem i panem. Polak się nie poniży by z kimś coś razem zbudować. Mistrzowie anarchii. Wstyd.
~mikson

Napisano: 06 gru 2013, 12:31

~mikson to ni o to chodzi ze nie chce wyslac, lecz to nalezy zalatwic inaczej PIS tez wniosl wniosek do TK bardziej tam nalezy pisac bo RPO zle napisal wniosek a na rozprawie sie pogubil moglo to byc zalatwione 5 grudnia . Nich PiS rozszerzy wniosek i zobaczymy ,takie jest moje skromne zdanie.
~rolniczka

Napisano: 06 gru 2013, 12:35

To czego oczekujesz nie słuzy budowaniu niczego, jest tylko dalszym poniżaniem sie. My tak naprawde nie żyjemy w demokratycznym panstwie prawa, tylko to co mamy jest dyktaturą autorytarną. I pokazał nam to wczoraj trybunał konstytucyjny.
~m&m

Napisano: 06 gru 2013, 12:35

Trybunał nie będzie orzekać 2 razy w tej samej sprawie - powaga rzeczy osądzonej to jedna z zasad prawa. Zaciśnij zęby i wyślij. Przypomnij sobie scenę z Ogniem i Mieczem jak Kozacy pisali list do Jaremy kleli, bluzgali, wyzywali, ale chmielnicki zaczął pisać: \"Jaśnie Oświecony Książę Wojewodo\"
~mikson

Napisano: 06 gru 2013, 12:39

Konkretnie to nie to, ze nie będzie orzekał dwa razy w tej samej sprawie, tylko zanim dojdzie do orzeczenia, to przepisy przestaną obowiązywac i nie będzie miał o czym orzekac.
~m&m

Napisano: 06 gru 2013, 12:45

~xyz
nie, nie groźba. Mnie w żaden sposób twoje wypociny nie obrażają. Obrażają za to tysiące innych uczciwych opiekunów. Być może któryś z nich poczuje się tak dotknięty twoimi postami, że się możesz zdziwić pewnego ranka.
Dziwi mnie, że tobie nie leży na sercu dobro osób starszych, zniedołężniałych i niepełnosprawnych. tak może zachowywać się tylko osoba wyzuta z wszelakich uczuć.
~sipera

Napisano: 06 gru 2013, 12:47

A powiedzcie mi czy np 145 KPA osoba składa skargę i co my dalej nie możemy przyznać bo ustawa obowiązuje? jak myślicie

~ola

Strona 4 z 10    [ Posty: 95 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x