grafik

Wybrane tematy:
socjoterapia Opieka prawna nad małoletnią wychowanką w ciąży Zwolnienie dziecka z placówki opiekuńczo- wychowawczej urlopowanie wszystkich wychowanków z placówki... Alimenty ponowne umieszczenie w POW odpłatność za pobyt pensjonariusza w ZOL
~klara

grafik

Post autor: ~klara »

czy w Waszych placówkach możecie ukladac sobie sami grafiki pracy?
~zeno

Re: grafik

Post autor: ~zeno »

to chyba jakiś żart?!
~Marianna

Post autor: ~Marianna »

no ktoś układa grafik, więc czasami bywa to tak, że układa się samemu sobie :)
~klara

żaden żart.jesli ludzie znaja przepisy kodeksu pracy,potrafia sie dogadać między sobą,wiedzą kiedy musza miec wolne(studia,lekarz i inne okoliczności)to czy dyr pozwala na cos takiego?
~bella

Post autor: ~bella »

Tak, robi to osoba pełniąca funkcje koordynatora oddziału (nie jest to jednak wychowawca koordynujący, bo takich u nas nie ma). Taka osoba stara się uwzględniać tzw. \"życzenia\" na dany miesiąc.Jeżeli grafik jest ułożony zgodnie z przepisami to dyro się raczej nie czepia.
~klara

chodzi mi o to czy w ogole dyr wyraża zgode na ułożony grafik przez wychowawców.u nas nie ma koodrynatorów
~Damian

Post autor: ~Damian »

ja proponowałem ale nikt nie był chętny
~klara

my proponujemy naszej dyr ale nie chce sie zgodzić:(
~Kasia
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: ~Kasia »

U nas zastępca dyr robi grafiki, ale uwzględnia tzw życzenia wychowawców i jest wszystko ok. Jak komuś coś wypadnie to też może sie zamienić i dyr nie robi z tego problemu, no chyba że ktoś nadużywa
Kasia
Panzer
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: Panzer »

U nas dyrektor robi grafik uwzględniając życzenia grafikowe :) a jeśli coś komuś wypadnie to wymieniamy się między sobą.
ODPOWIEDZ