STYCZEŃ 2014

Wybrane tematy:
socjoterapia Opieka prawna nad małoletnią wychowanką w ciąży Zwolnienie dziecka z placówki opiekuńczo- wychowawczej urlopowanie wszystkich wychowanków z placówki... Alimenty ponowne umieszczenie w POW odpłatność za pobyt pensjonariusza w ZOL
~Małgorzata M.

STYCZEŃ 2014

Post autor: ~Małgorzata M. »

Witam wszystkich forumowiczów!
Pytanie moje jest następujące:
od stycznia wychowawcy z Kn będą pracownikami samorządowymi, dostałam już propozycję nowych warunków pracy i płacy- zapoznałam się i zgadzam się na proponowane warunki. Chodzi mi o to czy pracodawca zmieni mi dotychczasową umowę?doda aneks?co powinien zrobić? Wiem,że nie dostanę wynagrodzenia z góry, ale na jakiej podstawie księgowa naliczy mi pensje- skoro nic na razie o tym nie wie?
Proszę o odpowiedź i pozdrawiam.
~Rafał

Re: STYCZEŃ 2014

Post autor: ~Rafał »

u mnie na razie cisza, nawet informacji nie mamy, dyrektorka twierdzi, że ma czas. na nic nasze zapytania do organu prowadzącego- odpowiadają, że dyra nie łamie prawa.
nie łamie?
~olga

Post autor: ~olga »

u mnie też nic nie wiadomo
a Marcin co na to odpowie nam dziś?;)
~Marcin

Post autor: ~Marcin »

olga u mnie sprawa jest uregulowana od lipca. Informacja o nowych warunkach pracy. Wynagrodzenie zasadnicze na obecnym poziomie, dodatki zgodnie z KN podobnie z wymiarem urlopu 26 dni. Nie ma potrzeby nawiązywania nowych warunków gdyż jest ciagłość stosunku pracy. Ja niczego nie zrywam- każdy na pełnym etacie. Pensja na koniec stycznia.
~Marcin

Post autor: ~Marcin »

Przepraszam dodatki zgodnie z KP a nie z KN pomyłeczka
~anna

Post autor: ~anna »

Ja tez dostałam aneks do umowy i mam tak jak Marcin.Nowe warunki pracy na KP.
~lidka

Post autor: ~lidka »

wg mnie informacja to nie aneks.
~hey

Post autor: ~hey »

nie masz jak Marcin a najwyzej jak u Marcina
~xxx

Post autor: ~xxx »

Marcinie, czy u Ciebie wychowawcy z KP będą mieli zarobki na takim samym poziomie, jak \"byli\" wychowawcy z KN?
ODPOWIEDZ