STYCZEŃ 2014
STYCZEŃ 2014
Witam wszystkich forumowiczów!
Pytanie moje jest następujące:
od stycznia wychowawcy z Kn będą pracownikami samorządowymi, dostałam już propozycję nowych warunków pracy i płacy- zapoznałam się i zgadzam się na proponowane warunki. Chodzi mi o to czy pracodawca zmieni mi dotychczasową umowę?doda aneks?co powinien zrobić? Wiem,że nie dostanę wynagrodzenia z góry, ale na jakiej podstawie księgowa naliczy mi pensje- skoro nic na razie o tym nie wie?
Proszę o odpowiedź i pozdrawiam.
Pytanie moje jest następujące:
od stycznia wychowawcy z Kn będą pracownikami samorządowymi, dostałam już propozycję nowych warunków pracy i płacy- zapoznałam się i zgadzam się na proponowane warunki. Chodzi mi o to czy pracodawca zmieni mi dotychczasową umowę?doda aneks?co powinien zrobić? Wiem,że nie dostanę wynagrodzenia z góry, ale na jakiej podstawie księgowa naliczy mi pensje- skoro nic na razie o tym nie wie?
Proszę o odpowiedź i pozdrawiam.
Re: STYCZEŃ 2014
u mnie na razie cisza, nawet informacji nie mamy, dyrektorka twierdzi, że ma czas. na nic nasze zapytania do organu prowadzącego- odpowiadają, że dyra nie łamie prawa.
nie łamie?
nie łamie?
PiS się przebudził-
https://praca.wp.pl/title,Ci-nauczyciele ... omosc.html
https://praca.wp.pl/title,Ci-nauczyciele ... omosc.html
olga u mnie sprawa jest uregulowana od lipca. Informacja o nowych warunkach pracy. Wynagrodzenie zasadnicze na obecnym poziomie, dodatki zgodnie z KN podobnie z wymiarem urlopu 26 dni. Nie ma potrzeby nawiązywania nowych warunków gdyż jest ciagłość stosunku pracy. Ja niczego nie zrywam- każdy na pełnym etacie. Pensja na koniec stycznia.
Ja tez dostałam aneks do umowy i mam tak jak Marcin.Nowe warunki pracy na KP.
Marcinie, czy u Ciebie wychowawcy z KP będą mieli zarobki na takim samym poziomie, jak \"byli\" wychowawcy z KN?
Oprócz STYCZEŃ 2014 - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze przeczytaj również:
placówki specjalistyczne
urlopy zaległe dla wychowawcow karcianych
grafik
Umieszczenie w pieczy PILNE
współpraca z byłymi r.z.
wychowawca - mężczyzna poszukiwany do pracy
dziecko niewidome (niedowidzące)
opiekun w placówce wsparcia dziennego
do wychowawców
zwolnienie pracownika
zaświadczenie o niekaralności
donosy