wychowawca - mężczyzna poszukiwany do pracy

Wybrane tematy:
socjoterapia Opieka prawna nad małoletnią wychowanką w ciąży Zwolnienie dziecka z placówki opiekuńczo- wychowawczej urlopowanie wszystkich wychowanków z placówki... Alimenty ponowne umieszczenie w POW odpłatność za pobyt pensjonariusza w ZOL
~agata

wychowawca - mężczyzna poszukiwany do pracy

Post autor: ~agata »

Kochani, poszukujemy mężczyznę wychowawcę po resocjalizacji, pedagogice op.wych. lub zgodnym kierunku z ustawą. Niestety mamy braki w placówce pierwiastka męskiego ;) musi być zachowana równowaga, aby dzieci wiedziały, że rodzina to kobieta, mężczyzna i dzieci;)
Zainteresowanych mężczyzn proszę o kontakt 52 3895455.
pozdrawiam!
~Grześ

Re: wychowawca - mężczyzna poszukiwany do pracy

Post autor: ~Grześ »

Jakie to województwo? Miejscowość?
~Jola

Post autor: ~Jola »

Grześ -nie nadajesz się , bo jesteś leniwy . 52 - to kierunkowy do Inowrocławia .Nawet ja to \"wyśledziłam \"
~janina

Post autor: ~janina »

po googlach kujawsko- pomorskie Więcbork..
~Wojtek

Post autor: ~Wojtek »

Jolu,
52 to kierunkowy kujawsko - pomorskiego, a nie tylko Inowrocławia ;)
Pozdr.
~etatysta

Post autor: ~etatysta »

Ech, wystarczy wpisać nr tel. w google ;)
https://domdzieckawiecbork.republika.pl/ ... ntakt.html

A czy wskazanie na mężczyznę w ogłoszeniu o pracę nie jest przypadkiem dyskryminacją ze względu na płeć? ;) I znowu kobiety są dyskryminowane! Być może poszukuje pracy jakaś kobieta, która ma więcej \"pierwiastka męskiego\" (tzw. większe jaja ;) niż niejeden facet...
... taki drobny żarcik ;)
~agata

Post autor: ~agata »

dyskryminacja ;) he...owszem, można tak to nazwać, ale rodzina, to mama, tata i dzieci. W placówce mamy stworzyć dzieciom dom, więc musi być zachowana równowaga. A co do dyskryminacji, to u nas w takim razie dyskryminowani są mężczyźni ;) pozdrawiam Was serdecznie!
~Marianna

Post autor: ~Marianna »

Ale nie we wszystkich domach jest mama i tata ;)
~jojo

Post autor: ~jojo »

ja sie zgłaszam za 4 koła
~etatysta

Post autor: ~etatysta »

Drobnych żartów c.d.:

Rodzina w stylu mama + tata + dzieci to przeżytek. Teraz rodzina to dowolna konstelacja osobników o niesprecyzowanych cechach płciowych (ale mi się definicja rodziny udała, ale cóż nawet \"ustawa o piczy\" nie precyzuje co rozumie pod pojęciem rodzina ;). O tym kto jest \"mamą\" albo \"tatą\" decyduje gender czyli „stworzone przez społeczeństwo role, zachowania, aktywności i atrybuty jakie dane społeczeństwo uznaje za odpowiednie dla mężczyzn i kobiet” (definicja WHO). Czy zatem o pracę może ubiegać się osoba posiadająca drugorzędowe cechy płciowe kobiety lecz kulturowo będąca mężczyzną? Dlaczego w imię jakiś przestarzałych stereotypów ogranicza się takiej osobie możliwości wykonywania wymarzonej pracy (w tym przypadku z dziećmi, zastępując im najczęściej \"nienormalnych\" rodziców ;).
Agato podobno dzieci wychowywane przez pary homoseksualne nie różnią się zbytnio od wychowywanych przez pary heteroseksualne (tak twierdzą uznane autorytety z psychologii ;) więc nie wiem dlaczego tak uparłaś się żeby zatrudnić mężczyznę ;)
ODPOWIEDZ