Grupa robocza </=/> przewodniczący ZI
Grupa robocza </=/> przewodniczący ZI
Witam mam zgrzyt z przewodniczącym ZI, ponieważ napisałem w sprawozdaniu:
\"grupa robocza podczas posiedzenia podjęła decyzję o sformuowaniu wniosku do Sądu Rodzinnego o wgląd w sytuację dzieci\"
No i przewodniczący mnie poinformował, że my zadnych decyzji nie możemy podejmować tylko zwrócić się z wnioskiem do jego samego i on wyrazi zgodę bądź nie.
Przepraszam ale \"s.r.a.m\" już tą całą procedurą.
\"grupa robocza podczas posiedzenia podjęła decyzję o sformuowaniu wniosku do Sądu Rodzinnego o wgląd w sytuację dzieci\"
No i przewodniczący mnie poinformował, że my zadnych decyzji nie możemy podejmować tylko zwrócić się z wnioskiem do jego samego i on wyrazi zgodę bądź nie.
Przepraszam ale \"s.r.a.m\" już tą całą procedurą.
Re: Grupa robocza </=/> przewodniczący ZI
koordynator grupy roboczej koordynuje więc formułuje wnioski np do sądu , przew zi otrzymuje infopo zak grupy co zrobili
nooo to chyba wasz przewodniczący ma jakis kompleks niższości i chce się poczuc baaaaardzo ważny 

Witam. Ja jestem przewodniczącą i marzę o tym, aby któraś z grup roboczych podjęła jakąkolwiek decyzję i podjęła jakiekolwiek czynności!!! Niestety to na mnie spada cała robota:( Mam już czasem dość! Nawet jak GR wpadnie na jakiś \"genialny\"pomysł to przychodzi ktoś z GR i mówi mi co mam zrobić, bo w końcu jestem przewodniczącą... Żenada... Przy moim rejonie jako prac.socj.-co prawda trochę okrojonym ze względu na ZI, ale wciąż chodzę na wywiady naprawdę ledwo, ledwusio wyrabiam...
Witam, wszyscy narzekaja na przewodniczacych ZI, to czemu sami nie zglaszaja swojej kandydatury. Współczuje wszystkim przew. odpowiedznialnosci i męki z instytucjami,szefostwem.
Szkoda, ze nikt nie postawi sie w ich roli jaka mają prace do wykonania,a nie maja wsparcia w nikim. Moze by ktos sie zaintersowal jakim kosztem wykonuja swoja prace, warto sie nad tym zastanowic, bo niedlugo zabraknie ludzi ktorzy beda chcieli to robic.
Szkoda, ze nikt nie postawi sie w ich roli jaka mają prace do wykonania,a nie maja wsparcia w nikim. Moze by ktos sie zaintersowal jakim kosztem wykonuja swoja prace, warto sie nad tym zastanowic, bo niedlugo zabraknie ludzi ktorzy beda chcieli to robic.
Tak miałem przez rok. Myślałem,że dostanę fioła. Czasem tylko dla picu pokazali się policjanci. Dzięki Bogu powiedziałem dosyć.
Miałem tutaj jedynie wsparcie od Bratniej Duszy.
Miałem tutaj jedynie wsparcie od Bratniej Duszy.
Witam, warto pamiętać , ze grupa robocza służy opracowaniu planu pomocy, wspólnym konsultacjom, a wszyscy członkowie grup roboczych mogą podejmować czynnosci w ramach obowiązków. Owszem, ktoś z innej instytucji moze mieć inne zdanie.
Jkob- współczuję przewodniczącego, zapraszam do mnie
A tak na serio- pamiętaj, że to Ty będziesz ciągany po sądach jeśli coś się stanie, pisz więc o wgląd.Domyślam się ze ten przewodniczący z innej instytucji...
Jkob- współczuję przewodniczącego, zapraszam do mnie

A tak na serio- pamiętaj, że to Ty będziesz ciągany po sądach jeśli coś się stanie, pisz więc o wgląd.Domyślam się ze ten przewodniczący z innej instytucji...
te całe grupy robocze są o du... rozbić, a ta cała przemoc to pic na wodę, żeby zamknąć gębę władzom. To nic nie daje. Nie ma co się podniecać.
te całe grupy robocze są o du... rozbić, a ta cała przemoc to pic na wodę, żeby zamknąć gębę władzom. To nic nie daje. Nie ma co się podniecać.
Jerzy- proszę cię, zapieprzam w grupach roboczych .
Oprócz Grupa robocza </=/> przewodniczący ZI - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny przeczytaj również:
protokół
Podajcie proszę przykłady Dobrych Praktyk - działań w zakresie przeciwdziałania przemocy w rodzinie :)
co zrobić
diagnoza rodziny początkowa i końcowa
N-ka A wersja elektroniczna
czy Zespół może
kontakt-praca z rodziną w której dochodzi do przemocy
Włączcie Trójkę!
anonimowe zgłoszenie
Co dalej ze sprawcą?
Zespoły interdyscyplinarne ds. przeciwdziałania przemocy w rodzinie i grupy robocze w Małopolsce
zasiłek chorobowy
informacja o zakończeniu.
kto moze załozyc nk
Lebiecka
jak wygląda praca asystenta rodziny, co możecie podpowiedzieć, jakie są zarobki??