N-ka A wersja elektroniczna

Wybrane tematy:
studia praca socjalna ustawa o przeciwdziałaniu przemocy wniosek do ZK Co powinna zrobić szkoła??? Procedura niebieskiej karty - prawa i obowiązki Ankieta Asystent Rodziny
ODPOWIEDZ
~social worker

N-ka A wersja elektroniczna

Post autor: ~social worker »

Witam! Mam pytanie odnośnie przekazywania członkom GR lub ZI Niebieskiej Karty-A. Wiadomo, że z różnych przyczyn w ciągu 3 dni często jest to często niewykonalne a na pewno uciążliwe. Czy ktoś praktykuje np. przesyłanie e-mail-em pliku z zeskanowanej (pdf), skompresowanej np. WinZip-em i zabezpieczonej hasłem Karty? Żadna odgórna ustawa, rozporządzenie nie regulują chyba tej kwestii. Dokumenty wewnętrzne w naszym przypadku również.
~barkaz

Re: N-ka A wersja elektroniczna

Post autor: ~barkaz »

Sądzę, że lepiej zapoznać się z materiałami na miejscu.
~social worker

Post autor: ~social worker »

Ok! Ale jak gdy powiedzmy o godz. 15.20 w piątek (dziesięć minut przed zakończeniem pracy) dzielnicowy przynosi mi N-Kę A i jak mają się zapoznać członkowie GR do niedzieli? I jeszcze pytanie: czy dokumentujecie zapoznanie członków GR z kartą?
Awatar użytkownika
social worker
Praktykant
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: social worker »

...przez udokumentowanie mam na myśli podpis z datą zapoznania się z kartą przez członków ZI/GR?
~eipiem

Post autor: ~eipiem »

Praktykuje się-szczególnie wdużych aglomeracjach.Administrator danych i bezpieczeństwa danych dba o poziom zabezpieczeń.
~ewa

Post autor: ~ewa »

NK nie można nigdzie wysyłać w żadnej wersji ani papierowej ani elektronicznej, możesz powiadomić e-mailem w ten sposób tylko, ze wpłynęła karta do ops i proszę przyjść się zapoznać.
ODPOWIEDZ