N-ka A wersja elektroniczna
N-ka A wersja elektroniczna
Witam! Mam pytanie odnośnie przekazywania członkom GR lub ZI Niebieskiej Karty-A. Wiadomo, że z różnych przyczyn w ciągu 3 dni często jest to często niewykonalne a na pewno uciążliwe. Czy ktoś praktykuje np. przesyłanie e-mail-em pliku z zeskanowanej (pdf), skompresowanej np. WinZip-em i zabezpieczonej hasłem Karty? Żadna odgórna ustawa, rozporządzenie nie regulują chyba tej kwestii. Dokumenty wewnętrzne w naszym przypadku również.
Re: N-ka A wersja elektroniczna
Sądzę, że lepiej zapoznać się z materiałami na miejscu.
Ok! Ale jak gdy powiedzmy o godz. 15.20 w piątek (dziesięć minut przed zakończeniem pracy) dzielnicowy przynosi mi N-Kę A i jak mają się zapoznać członkowie GR do niedzieli? I jeszcze pytanie: czy dokumentujecie zapoznanie członków GR z kartą?
- social worker
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
...przez udokumentowanie mam na myśli podpis z datą zapoznania się z kartą przez członków ZI/GR?
Praktykuje się-szczególnie wdużych aglomeracjach.Administrator danych i bezpieczeństwa danych dba o poziom zabezpieczeń.
NK nie można nigdzie wysyłać w żadnej wersji ani papierowej ani elektronicznej, możesz powiadomić e-mailem w ten sposób tylko, ze wpłynęła karta do ops i proszę przyjść się zapoznać.
Oprócz N-ka A wersja elektroniczna - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny przeczytaj również:
zawiadomienie do prokuratury
program osłonowy
Jerry i Ex pomocy problem z przewodniczącym Zi
Upowaznienie do przetwarzania danych
protokół
Podajcie proszę przykłady Dobrych Praktyk - działań w zakresie przeciwdziałania przemocy w rodzinie :)
co zrobić
diagnoza rodziny początkowa i końcowa
czy Zespół może
kontakt-praca z rodziną w której dochodzi do przemocy
Włączcie Trójkę!
Grupa robocza </=/> przewodniczący ZI
anonimowe zgłoszenie
Co dalej ze sprawcą?
Zespoły interdyscyplinarne ds. przeciwdziałania przemocy w rodzinie i grupy robocze w Małopolsce
zasiłek chorobowy