Helios - Oprogramowanie

Strona 2 z 3    [ Posty: 28 ]

Napisano: 06 lut 2009, 13:08

jeśli chodzi o szybkość działania sieciowego to helios
~marian

Napisano: 06 lut 2009, 13:13

no i oczywiście zobacz na forum tematy o błędach które dotyczą głównie pomostu. Pozdr
~marian

Napisano: 06 lut 2009, 13:47

~marian, nie wysilaj się, już od długiego czasu każdy komu nie brak piątej klepki wie że to forum nie jest żadnym miarodajnym źródłem informacji o błędach - są nim tylko serwisy poszczególnych dostawców oprogramowania. czasy w których ludzie wierzyli w rzeczy tu wypisywane na szczęście dawno mamy za sobą.
~SYGNITY

Napisano: 10 lut 2009, 17:17

<brawo>
~Hathor

Napisano: 10 lut 2009, 17:40

Jeżeli chodzi o POMOST to dużym plusem jest możliwość skorzytsania z pomocy online dzięki forum. To naprawdę przydatna rzecz szczególnie dla kogoś kto dopiero uczy się obsługi programu.
~aga

Napisano: 20 lut 2009, 17:19

mieliśmy pomost, od 3 lat mamy heliosa. Zmiany nie żałuje u nas nikt.
~mimi

Napisano: 20 lut 2009, 20:59

Pomost 3 lata temu i ten który jest teraz, to nie ten sam program, wtedy trzeba się było zdrowo naklikać żeby coś osiągnąć, teraz jest szybciej i łatwiej
~tak

Napisano: 20 lut 2009, 23:25

porażką jest radix program fatalny a juz o dogadaniu sie nie ma mowy a o serwisie to puszcza z torbami
~karolina

Napisano: 22 lut 2009, 23:49

~mimi sądzę że jesteś z inforu bo wogóle nie wiesz co piszesz widziałem heliosa i nawet pracowałem na mim przez miesiąc i moge powiedzieć to samo co ty że zmiany na infora nie załuję bo jakbym to zrobił to bym sobie strzelił kulę w kolano
~x

Napisano: 23 lut 2009, 20:18

X po pierwsze nie podszywaj się pode mnie, po drugie Helios jest dobry i zrobiony pod użytkownika a nie pod niewiadomo kogo. Ciekaw jestem na jakimże to cudownym, bezbłędnym i niezawodnym programie pracujesz bo jakoś nazwy nie podajesz.
~x

Strona 2 z 3    [ Posty: 28 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x