~marian, nie wysilaj się, już od długiego czasu każdy komu nie brak piątej klepki wie że to forum nie jest żadnym miarodajnym źródłem informacji o błędach - są nim tylko serwisy poszczególnych dostawców oprogramowania. czasy w których ludzie wierzyli w rzeczy tu wypisywane na szczęście dawno mamy za sobą.
Jeżeli chodzi o POMOST to dużym plusem jest możliwość skorzytsania z pomocy online dzięki forum. To naprawdę przydatna rzecz szczególnie dla kogoś kto dopiero uczy się obsługi programu.
Pomost 3 lata temu i ten który jest teraz, to nie ten sam program, wtedy trzeba się było zdrowo naklikać żeby coś osiągnąć, teraz jest szybciej i łatwiej
~mimi sądzę że jesteś z inforu bo wogóle nie wiesz co piszesz widziałem heliosa i nawet pracowałem na mim przez miesiąc i moge powiedzieć to samo co ty że zmiany na infora nie załuję bo jakbym to zrobił to bym sobie strzelił kulę w kolano
X po pierwsze nie podszywaj się pode mnie, po drugie Helios jest dobry i zrobiony pod użytkownika a nie pod niewiadomo kogo. Ciekaw jestem na jakimże to cudownym, bezbłędnym i niezawodnym programie pracujesz bo jakoś nazwy nie podajesz.