Humor pierwszej wody - u Lisa czy u Olejnik na pewno tego nie będzie - HYdE PaRK

Strona 1 z 2    [ Posty: 13 ]

Napisano: 06 kwie 2010, 23:17

oto link
- naprawdę polecam. Godne przeczytania i zdrowego śmiechu bez obłudy

https://www.naszdziennik.pl/index.php?da ... d=sw22.txt

po prostu śmiech na sali. Smok Wawelski wysiada
~Łukasz

Napisano: 07 kwie 2010, 0:21

a ankieta policzona - Łukasz tyś jest IKONĄ tego forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
~??

Napisano: 07 kwie 2010, 9:30

No nie, padam ze śmiechu.
~smik

Napisano: 07 kwie 2010, 20:41

Organizacje kredytują fundusze europejskie
https://wiadomosci.ngo.pl/wiadomosci/538138.html
~pracownik socjalny

Napisano: 08 kwie 2010, 19:42

i to już nie jest do śmiechu!!!!!!!!!!!!!!!!!!
~pierwszy

Napisano: 05 maja 2010, 10:26

PAPR też nieźle załatwiła projektodawców. miało być wg jakości, jest wg kolejności. A szefowa tej \"szacownej\" agendy tłumaczy się i-diotycznie regułami, sama nie chcąc przyznać, że reguły zmienili w trakcie gry.
Jednak mozna dostrzec traktują nas jak i-diotów, co potwierdza przykład pomysłu KE na konkurs dot. \"hymnu pochwalnego\" na cześć Karty Praw Podstawowych na przykład.
~Łukasz

Napisano: 05 maja 2010, 10:37

Prawda jak zwykle będzie zakrzyczana w bałamutnych mediach, które ponad prawdę umiłowały poprawność polityczną. Już nawet mnie nie dziwi, że w takim tvn są dziennikarze wścibscy, a nie dociekliwi. Docieka się prawdy, a nos wsciubia się tam, gdzie można złapać tanią sensację, na miarę problemów poruszanych w pustych, niekończacych się serialach. Szkoda tylko, że gawiedź się tym żywi.
~Łukasz

Napisano: 06 maja 2010, 19:47

a ankieta policzona - Łukasz tyś jest IKONĄ tego forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
~ABW

Napisano: 20 cze 2010, 13:06

ABW tak sobie dziś pochodziłem po tym forum i zastanawiam się o co ci chodzi z tą ankietą? Wiem, że kiedyś jakiś Łukasz pisał chyba jakąś pracę (mgr czy licencjat - mniejsza z tym) i prosił o wypełnienie ankiety (chyba dobrze pamiętam). W każdym razie to jakiś inny Łukasz. Nie ja. Jeśli masz takie metody operacyjne, że nie potrafisz rozróżnić osób na forum to i efekty śledztwa są mizerne. Ja takie rzeczy jak prace zaliczeniowe czy ankiety robiłem jakieś 10 lat temu.

No i jeszcze jedno - jaka znów ikona? ABW daj spokój. Albo mniej wyszukanie - daj sobie siana.
~Łukasz

Napisano: 20 cze 2010, 21:13

Łukaszu to TY nie wiesz co to \"ikona\" - toć to gwiazda albo lansik
~do Łukasza

Strona 1 z 2    [ Posty: 13 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x