i dobrze, co nagle to po diable - HYdE PaRK

Strona 5 z 5    [ Posty: 46 ]

Napisano: 06 maja 2010, 17:27

powinniście się wstydzić!
~dzibar

Napisano: 06 maja 2010, 18:42

Hej, anonim - tylko tyle i aż tyle dzibar przyjacielu. Teraz podorabiaj sobie scenariusze
~domi

Napisano: 07 maja 2010, 0:45

wpis wyżej nie jest mój, widzę, że ktoś sprawdza mnie i bawi sie moim kosztem, wpisuje sie tylko zalogowana, lub informuje, ze sie nie zalogowalam - nigdy inaczej
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 07 maja 2010, 11:43

Żaden anonim tylko ja, Wacław Jarząbek, stanąłem w obronie Dzibar. Dlatego wszem ogłaszam, że Dzibar nie miała z tym nic wspólnego. Ataki na nią uraziły moje poczucie sprawiedliwości. Lecz, jak to bywa w kłótniach małżeńskich, gdy ktoś trzeci próbuje interweniować, nagle słyszy od bitej żony, aby \"odp... się od jej kochanego męża\". Obiecuję się odp... . Pozdrawiam w ciepły dzień majowy szczęśliwą rodzinkę.
~jarząbek

Napisano: 07 maja 2010, 11:48

Oczywiście, to dla jasności, nigdy nie podpisywałem się \"dzibar\". Swoje wpisy podpisywałem \"do ...\". Tę informację dodaję, gdyż zorientowałem się, że ktoś się pod nią podszywał. To też uraża moje poczucie przyzwoitości.
~jarząbek

Napisano: 31 lip 2012, 9:49

multiplayer mcahtes, and the very popular Zombies mode of game play. Within a few hours of Call of Duty Black Ops hitting the streets, just under 1 million gamers were playing over Xbox Live.
~Usuga

Strona 5 z 5    [ Posty: 46 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x