i kto tu wymaga resocjalizacji?
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: i kto tu wymaga resocjalizacji?
tak Łukasz bardzo cenne spostrzeżenie, trudno mi zrozumieć dlaczego ludziom naprawdę biednym nie podnosi się glodowych pensji czy świadczeń natomiast, kiedy licznik dlugu bije posłowie dostają 500 zl podwyżki, a prezydent bodajże małopolski rozdaje wielomilionowe nagrody.
Przecież to ta sama kasa!.
Czy to na zasadzie dawnej wŁadzy MY I WY? UWAŻAM, ZE DOBRZE BYŁOBY ZADAĆ PUBLICZNE PYTANIE: czy wszyscy na rowni odpowiadamy za nasz kraj bo jeżeli tak to nie może być tak aby z portfela odciagano nam taka sama kwote w sytuacji kiedy do niego wklada się nierówno ze środków publicznych.
To jak kto rządzi swoim majatkiem to jego indywidualna sprawa, ale mechanizmy pozyskiwania srodków do budżetu i wydawania powinny miec jasno określone zasady dotyczace na rowni wszystkich Polaków
Przecież to ta sama kasa!.
Czy to na zasadzie dawnej wŁadzy MY I WY? UWAŻAM, ZE DOBRZE BYŁOBY ZADAĆ PUBLICZNE PYTANIE: czy wszyscy na rowni odpowiadamy za nasz kraj bo jeżeli tak to nie może być tak aby z portfela odciagano nam taka sama kwote w sytuacji kiedy do niego wklada się nierówno ze środków publicznych.
To jak kto rządzi swoim majatkiem to jego indywidualna sprawa, ale mechanizmy pozyskiwania srodków do budżetu i wydawania powinny miec jasno określone zasady dotyczace na rowni wszystkich Polaków
Dzidka
Majewski to zdolny facet, a nie zwykły pajac. Banki są wszędzie. Były, są i może kiedyś ich nie będzie ale nie warto na to czekać. Banki zawsze miały kasę. To my decydujemy, czy chcemy w nich trzymać swoje pieniądze.
Chociaż... np pracodawcy po prostu muszą któryś wybrać. Nie mają wyjścia. Ale każdy szary obywatel może spokojnie trzymać kasę w skarpetce. Nikt mu tego nie zabroni. ZUS to inna sprawa. ZUS się nam należy, dlatego jest obowiązkowy i rżnie nas najperfidniej i nie musi zatrudniać Majewskiego
Chociaż... np pracodawcy po prostu muszą któryś wybrać. Nie mają wyjścia. Ale każdy szary obywatel może spokojnie trzymać kasę w skarpetce. Nikt mu tego nie zabroni. ZUS to inna sprawa. ZUS się nam należy, dlatego jest obowiązkowy i rżnie nas najperfidniej i nie musi zatrudniać Majewskiego
a ja mu zdolności nie odmawiam... łatwo się zbijać z innych i zbijać na innych, jak się ma. To faktycznie wielka sztuka, kultura i talent.
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
no, no łapiecie, łapiecie, ciepło, ciepło coraz cieplej i zaraz okaże się kto naprawdę jest nagi, kto pilnie potrzebuje resocjalizacji, i gdzie i ktoredy nam wyciekaja pieniadze z kieszeni i za czyja zasluga nasz licznik dlugow rośnie
Dzidka
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
chciałabyś wiedzieć co u mnie, ale się nie dowiesz - ~czyli, każdy ma to na co zasłużył i ja z pokora swój krzyż noszę i jest mi z tym bardzo dobrze, z dnia na dzień coraz lepiej:)
Dzidka
tylko dzibar wypisuje swoje prywatne smutki no to i ma tego skutki, co za ekshibicjonizm
Oprócz i kto tu wymaga resocjalizacji? - HYdE PaRK przeczytaj również:
Potrzebuję pomocy finansowej
Nie ma BOLKA zdaniem Sądu
gdzie ci durnie, którzy tak zachwalali rząd po-psl?
Tajemnicza sprawa
szukasz pracy w zawodzie pracownika socjalnego? zapraszam do rozmów :)
DYSKRYMINACJA
to kolejne osiągnięcie platformy i powód do radości
zrozpaczona matka błaga o pomoc
Strach się bać
Związki zawodowe wszystkich pracowników pomocy społecznej.
kapitalne pytanie i niezła zabawa
jakoś nigdy nie wierzyłem temu rządowi
SZOK
Gdzie moge zlozyc skarge na Opieke Spoleczna a doklanie\"OPIEKUNKE\"
Ha,ha, ha, ha ha ...........
nawet nie musicie komentować