Dorobi na tym z 1000 zł miesięcznie? Za 2 godziny dziennie pisania od poniedziałku do piątku za 1000 zł miesięcznie do łapy ja będę uwielbiał i wychwalał każdą partię, która mi za to zapłaci. Przeczytam program i będę robił kampanię największej kanalii. Będę wyciągał syfy, pomówienia - też jestem w tym dobry. Chętnych do współpracy proszę o danie jakiegoś namiaru. Opcja polityczna wogóle mnie nie obchodzi - za odrobinę materiałów roboczych oraz adresy stron na których mam siać zamęt będę wierny jak pies.
ROSJANIE POKAZALI POLSKIM WŁADZOM JAK NALEŻY DBAĆ O SWOICH OBYWATELI! CZY NASZE WŁADZE NIE POWINNY SPALIĆ SIĘ ZE WSTYDU? A ONI BRONILI JEDYNIE DWÓCH TRZECIORZĘDNYCH FUNKCJONARIUSZY!
Oni w sejmie już praktycznie każdy z każdym współpracowali, więc dla mnie to żadna różnica kogo ślepo uwielbiał będę. Nie ma już czarnych, białych i czeronych. Zostali już tylko szarzy i różowi, tylko dla odróżnienia inaczej się nazywaja.
nie sugeruj, ze biorę jakiekolwiek pieniądze od kogokolwiek.
Moje słowo jest DLA MNIE więcej warte niż cokolwiek i dlatego jest COŚ WARTE bo nie jest na sprzedaż.
Jak będę chciała, żeby mi ktoś zapłacił to wydam książkę