POMOC - HYdE PaRK

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 21 sty 2011, 21:18

Jeśli ktoś mógłby mi pomóc byłabym wdzięczna. Otóż potrzebuje pampersy i środki pielęgnacyjne dla mojej mamy, która jest po udarze. Jest osobą leżącą, prawa strona jest sparaliżowana, nie mówi. Muszę opiekować się nią przez cały czas. Pampersy w ilości dwóch sztuk na dzień, które są przyznane przez NFZ nie wystarczają. Ja nie pracuję, jestem bezrobotna. Jeśli ktoś byłby w stanie mi w jakiś sposób pomóc byłoby mi lżej.
~Hanna

Napisano: 21 sty 2011, 21:19

Jeśli ktoś mógłby mi pomóc byłabym wdzięczna. Otóż potrzebuje pampersy i środki pielęgnacyjne dla mojej mamy, która jest po udarze. Jest osobą leżącą, prawa strona jest sparaliżowana, nie mówi. Muszę opiekować się nią przez cały czas. Pampersy w ilości dwóch sztuk na dzień, które są przyznane przez NFZ nie wystarczają. Ja nie pracuję, jestem bezrobotna. Jeśli ktoś byłby w stanie mi w jakiś sposób pomóc byłoby mi lżej.

Mój adres kontaktowy: [email protected] lub telefon: 0504672066
~Hanna

Napisano: 21 sty 2011, 21:20

Mój adres kontaktowy: [email protected] lub telefon: 0504672066
~Hanna

Napisano: 21 sty 2011, 22:37

Hanna jak mama jest w takim stanie zdrowia zgłoś sie do pomocy społecznej i poproś o skierowanie mamy na komisję lekarska celem ustalenia znacznego stopnia niepełnosprawności. Po uzyskaniu grupy inwalidzkiej dla mamy możesz skorzystać ze świadczenia pielęgnacyjnego w wys. 520z ł m-cznie plus opłata składek na ZUS. Będzie Ci lżej finansowo. Powodzenia
~x

Napisano: 31 sty 2011, 22:05

Witam mam pytanie czy jeśli mój dochod miesięczny na osobe to 526zł to moge starać się o pomoc od jakiej kolwiek organizacji?
~kRZYSZTOF

Napisano: 03 lut 2011, 23:20

Proszę mi napisać ,czy ktokolwiek otrzymał jakąkolwiek pomoc pisząc tu na forum,pomijając nieetycznych i mało rozsądnych odpowiedzi niby to os pracowników socjalnych.Przykro się czyta podobne idio...y moi drodzy ,czy naprawdę w naszej Polsce nie ma ani jednego człowieka z sercem,pomijając już młodych ,którzy teraz sobie nieradzą a co będzie ja pokończą 50 siątkę .Powiedzcie mi jedno co za nienormalny człowiek założył to forum i po co ,aby poniżać już biednych i naiwnych ludzi...
Proszę się dobrze zastanowić i skasować to forum ,a może założyciel dostaje od strony dotacje z UE.
~Ewa

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x