Jeśli ktoś mógłby mi pomóc byłabym wdzięczna. Otóż potrzebuje pampersy i środki pielęgnacyjne dla mojej mamy, która jest po udarze. Jest osobą leżącą, prawa strona jest sparaliżowana, nie mówi. Muszę opiekować się nią przez cały czas. Pampersy w ilości dwóch sztuk na dzień, które są przyznane przez NFZ nie wystarczają. Ja nie pracuję, jestem bezrobotna. Jeśli ktoś byłby w stanie mi w jakiś sposób pomóc byłoby mi lżej.
Jeśli ktoś mógłby mi pomóc byłabym wdzięczna. Otóż potrzebuje pampersy i środki pielęgnacyjne dla mojej mamy, która jest po udarze. Jest osobą leżącą, prawa strona jest sparaliżowana, nie mówi. Muszę opiekować się nią przez cały czas. Pampersy w ilości dwóch sztuk na dzień, które są przyznane przez NFZ nie wystarczają. Ja nie pracuję, jestem bezrobotna. Jeśli ktoś byłby w stanie mi w jakiś sposób pomóc byłoby mi lżej.
Hanna jak mama jest w takim stanie zdrowia zgłoś sie do pomocy społecznej i poproś o skierowanie mamy na komisję lekarska celem ustalenia znacznego stopnia niepełnosprawności. Po uzyskaniu grupy inwalidzkiej dla mamy możesz skorzystać ze świadczenia pielęgnacyjnego w wys. 520z ł m-cznie plus opłata składek na ZUS. Będzie Ci lżej finansowo. Powodzenia
Proszę mi napisać ,czy ktokolwiek otrzymał jakąkolwiek pomoc pisząc tu na forum,pomijając nieetycznych i mało rozsądnych odpowiedzi niby to os pracowników socjalnych.Przykro się czyta podobne idio...y moi drodzy ,czy naprawdę w naszej Polsce nie ma ani jednego człowieka z sercem,pomijając już młodych ,którzy teraz sobie nieradzą a co będzie ja pokończą 50 siątkę .Powiedzcie mi jedno co za nienormalny człowiek założył to forum i po co ,aby poniżać już biednych i naiwnych ludzi...
Proszę się dobrze zastanowić i skasować to forum ,a może założyciel dostaje od strony dotacje z UE.