Indywidualny program wychodzenia z bezdomności - Uzależnienia, Bezdomność

Strona 3 z 3    [ Posty: 29 ]

Napisano: 25 lut 2013, 22:12

Magda,czy mogę Ciebie poprosić o wzór indywidualnego programu wychodzenia z bezdomności -proszę mój adres [email protected]
~Lucyna

Napisano: 14 mar 2013, 13:51

Witam, Magdo proszę o pomoc, nic nie dostałam na maila,pozdrawiam
~lusia

Napisano: 22 kwie 2013, 14:40

Magdo, czy ja też mogłabym poprosić o przesłanie IPWzB :) [email protected] Z góry dziękuję:)
~Justyna

Napisano: 08 maja 2013, 11:13

Pani Magdo11,
bardzo proszę o udostępnienie mi formularza IPWzB, jaki Pani stosuje w praktyce. Mój adres [email protected]
~MagdaC.

Napisano: 14 maja 2013, 13:14

Witam - równiez poproszę o wzór IPwZB. Dziękuję oto mój email [email protected]
~katrinka

Napisano: 25 maja 2013, 1:51

Magda ty jesteś Bogiem czy o to chodzi - a skąd go masz i jakim prawem przekazujesz ( czy zredagowałaś ). Czy to jest twoja wiedza ? Zyczę wszystkim dobrej wspólpracy z bezdomnymi.
~Ahmeta

Napisano: 31 maja 2013, 23:23

Do ~Ahmeta: jestem autorką wzoru Indywidualnego Programu ...., który stworzyłam w trakcie specjalizacji parę lat temu i jestem pracownikiem socjalnym. Ten wzór jest bardzo przydatny do pracy z bezdomnymi.Napisałam go tylko do użytku własnego, a jeśli komuś pomogłam przesyłając to ,, Chwalmy Pana,,
~MAGDA11

Napisano: 31 maja 2013, 23:55

~Ahmeta: i nie bądź bezczelna/y/. Pracownicy socjalni to specjaliści z wiedzą i doświadczeniem w swoim zawodzie i miedzy innymi tu na Forum dzielimy się swoja wiedzą, doświadczeniem, bo jak wiemy z doświadczenia, ze tylko na siebie możemy liczyć, a klienci tylko na nas
~MAGDA11

Napisano: 04 cze 2013, 12:16

ponownie proszę o przesłanie wzoru na adres e-mail; [email protected]
Jeśli ~MAGDA11 sprawdza się to prosze o pomoc.
~Pola

Strona 3 z 3    [ Posty: 29 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x