informacja dla zarządcy - proszę o pomoc
-
- Stażysta
- Zajmuję się: PS/ŚW
- Kontakt:
informacja dla zarządcy - proszę o pomoc
Czy w momencie wydawania decyzji o przyznaniu dodatku mieszkaniowego, informację dla Zarządcy wysyłamy od razu czy dopiero po uprawomocnieniu się decyzji?
Oraz czy w informacji wpisujemy kwotę całego dodatku łącznie z ryczałtem czy tylko kwotę dodatku dla Zarządcy?
Oraz czy w informacji wpisujemy kwotę całego dodatku łącznie z ryczałtem czy tylko kwotę dodatku dla Zarządcy?
-
- VIP
- Zajmuję się: DM, DE
- Kontakt:
Re: informacja dla zarządcy - proszę o pomoc
ja informację wysyłam na początku miesiąca (za poprzedni miesiąc) natomiast to co do zarządcy wypłacasz...to taka kwota w informacji...ja wypłacam do zarządcy z ryczałtem kwotę dodatku, bo wnioskodawca składa oświadczenie by ryczałt przekazać zarządcymalaczarna88 pisze: 12 kwie 2023, 8:58 Czy w momencie wydawania decyzji o przyznaniu dodatku mieszkaniowego, informację dla Zarządcy wysyłamy od razu czy dopiero po uprawomocnieniu się decyzji?
-
- Referent
- Zajmuję się: DM
- Kontakt:
jak wyglada u was informacja dla zarządcy? ja nie wysyłam zawiadomień tylko listy wypłat.:-) pisze: 12 kwie 2023, 9:26ja informację wysyłam na początku miesiąca (za poprzedni miesiąc) natomiast to co do zarządcy wypłacasz...to taka kwota w informacji...ja wypłacam do zarządcy z ryczałtem kwotę dodatku, bo wnioskodawca składa oświadczenie by ryczałt przekazać zarządcymalaczarna88 pisze: 12 kwie 2023, 8:58 Czy w momencie wydawania decyzji o przyznaniu dodatku mieszkaniowego, informację dla Zarządcy wysyłamy od razu czy dopiero po uprawomocnieniu się decyzji?
-
- Stażysta
- Zajmuję się: PS
- Kontakt:
nam generuje program informcję
-
- Referent
- Kontakt:
ale to wysyłacie wcześniej jakąs inf. Czy dopiero z listami.
-
- Stażysta
- Zajmuję się: PS
- Kontakt:
-
- Podinspektor
- Kontakt:
informacja zawarta na liście wypłat jest w zupełności wystarczająca tj. kto jest adresatem , jaki okres obejmuje wypłata i kwota dodatkujak wyglada u was informacja dla zarządcy? ja nie wysyłam zawiadomień tylko listy wypłat.
-
- VIP
- Zajmuję się: DM DE
- Kontakt:
Może zależy od systemu lub ustawień. Moje listy (sygnity) nie zawierają okresu, na jaki przyznany został dodatek.brodafix pisze: 12 kwie 2023, 11:09informacja zawarta na liście wypłat jest w zupełności wystarczająca tj. kto jest adresatem , jaki okres obejmuje wypłata i kwota dodatkujak wyglada u was informacja dla zarządcy? ja nie wysyłam zawiadomień tylko listy wypłat.
-
- VIP
- Zajmuję się: DM, DE
- Kontakt:
moje też nie...dlatego muszę uzupełnićMaxima pisze: 12 kwie 2023, 11:44Może zależy od systemu lub ustawień. Moje listy (sygnity) nie zawierają okresu, na jaki przyznany został dodatek.brodafix pisze: 12 kwie 2023, 11:09informacja zawarta na liście wypłat jest w zupełności wystarczająca tj. kto jest adresatem , jaki okres obejmuje wypłata i kwota dodatkujak wyglada u was informacja dla zarządcy? ja nie wysyłam zawiadomień tylko listy wypłat.

-
- Podinspektor
- Kontakt:
my pracujemy na sygnity - da się te wartości ustawić [ pogadaj z informatykiem ]Może zależy od systemu lub ustawień. Moje listy (sygnity) nie zawierają okresu, na jaki przyznany został dodatek.
albo napisz bezpośrednio do nich [email protected]
Oprócz informacja dla zarządcy - proszę o pomoc - Dodatki mieszkaniowe przeczytaj również:
ulga na dzieci
DM w Sygnity
Zaliczka na koszty zarządu
PROCEDURA PRZYZNANIA DM
stypendia szkolne
Wyliczenie DM
ryczałt za ogrzewanie
protokół
Zmiana lokalu w trakcie miesiąca
zmiana zarządcy
decyzja
prośba o sprawdzenie wyliczenia dodatku mieszkaniowego (pierwszy raz :) )
brak kanalizy sieciowej
CENA za 1kWh
Wstrzymanie dodatku a dwa okresy przyznania
Obywatel Ukrainy do kiedy DM